HELLO
Domagoj Kukec

Romansa Travisa Barkera nova je internetska zanimacija.

Travis Barker komentira sve glasine koje kruže oko svađe njegove supruge Kourtney Kardashian s njezinom sestrom Kim Kardashian.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli travisbarker (@travisbarker)

Romansa Travisa Barkera s Kourtneynom sestrom?

Izvadci iz memoara 47-godišnjeg bubnjara iz benda Blink-182, Can I Say iz 2016., nedavno su se ponovno pojavili na internetu, a u njima je Travis rekao da je Kim “jako seksi” i priznao da ju je “tajno promatrao” kada je kratko izlazio s Paris Hilton 2006. godine.

Mnogi obožavatelji tada su spekulirali da je Travisova simpatija prema Kim dovela do njezine svađe sa sestrom Kourtney.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli travisbarker (@travisbarker)

U novom intervjuu, Travis je odbacio sve te spekulacije.

“Date ljudima malo informacija i misle da su riješili misterij ‘to je razlog zašto se svađaju’. To je jednostavno smiješno”, rekao je Travis za Los Angeles Times.

“To je kao, ‘Kourtneyni obožavatelji brinu se za Travisa. On je zavodnik.’ Prestanite”, dodao je.

Kim je opovrgnula ranije glasine

Što se tiče komentara koje je podijelio o Kim, Travis je rekao: “Očigledno sam podijelio sve te stvari jer sam želio prijeći preko toga. Bilo je to terapijski za mene.”

Travis je tvrdio da njegovo simpatiziranje Kim nikada nije izazvalo nikakvu dramu između sestara. “To je njezina sestra. Ona zna da smo nekad razgovarali”, rekao je Travis. “Ništa loše se nije događalo.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kim Kardashian (@kimkardashian)

Iste 2021. godine, Kim je također odbacila glasine o njoj i Travisu. “NE! Netočna priča!” napisala je Kim na svojoj Instagram priči kad su je pitali je li ikad bila u vezi s Travisom.

PROČITAJTE: Travis Barker – Od pobjednika na pozornici do vrućeg supruga Kourtney Kardashian – Saznajte tko je čovjek iza bubnjeva!

“Godinama smo prijatelji, i jako sam sretna zbog njega i Kourt”, dodala je Kim.

druge vijesti