HELLO
Domagoj Kukec

Selfie Sofije Vergare zapalio je internet. Sofia Vergara objavila je provokativnu fotografiju bez šminke u kadi, dok se opušta usred razvoda od Joea Manganiella.

Sutkinja “America’s Got Talent” podijelila je selfie u ogledalu na Instagramu dok je uživala u prekrasnoj kadi od mramora u hotelu Bulgari u Parizu. “Razmišljam kako prenijeti ovu kadu u LA u 2 sata ujutro zbog jet laga #paris”, napisala je u opisu fotografije koja ističe njezin dekolte.

selfie Sofije Vergare

Selfie Sofije Vergare oduševio fanove

Sofia Vergara (51), izgledala je svježe i nosila je kosu podignutu dok se nježno smiješila kameri. Pratitelji zvijezde “Moderne obitelji” preplavili su je komentarima, iskazujući joj komplimente.

“Uvijek izgledaš sjajno”, komentirala je jedna osoba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

“Izgledaš divno bez šminke”, napisala je druga osoba, dok je još jedna slažući se, rekla: “Zašto nositi šminku? Prelijepa si!.”

“Ti si kradljivica srca”, napisao je četvrti. “Opsjednut sam! Klanjam se Sofiji”, rekao je jedan korisnik.

Sofia Vergara je otputovala je u grad svjetlosti kako bi prisustvovala Paris Fashion Weeku s prijateljicom dizajnericom Valentinom Micchetti. “Pariška noći, najbolja si @valemicchetti”, napisala je uz fotografiju večere s Valentinom Micchetti.

Slavna glumica razvodi se od Joea Manganiella

Sofia Vergara pobjegla je u Francusku usred razvoda od Joea Manganiella. Par je najavio kraj svojeg sedmogodišnjeg braka u srpnju. “Donijeli smo tešku odluku o razvodu. Kao dvoje ljudi koji se međusobno jako vole i brinu jedno o drugom, ljubazno tražimo poštovanje naše privatnosti dok prolazimo kroz ovu novu fazu naših života”, rekli su ekskluzivno za Page Six tada.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

Izvor je rekao da su se “udaljili prije nekog vremena” i “uzeli neko vrijeme za razmišljanje o svojoj budućnosti”. Glumac je podnio zahtjev za razvod dva dana nakon što su najavili da se rastaju.

PROČITAJTE: Sofia Vergara smatrala je da je suprug prezgodan za nju

Drugi izvor rekao je Page Six-u da se glumica osjećala “ugušeno” u njihovom braku. “Sofía živi svoj najbolji život. Provodi vrijeme sa svojim prijateljima nakon što ju je gušila veza s uglavnom nepodržavajućim partnerom”, rekao je insajder.

druge vijesti