HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Osim što istražuju otok i kupaju se na lokalnim plažama, petak večer su proveli kod supetarskog kuhara Dina Šeparovića čija je konoba Kala od ove godine uvrštena u Michelinov vodič.

Kako saznajemo, na meniju slavih filmaša bili su kopunova jetra, kozice, cappeletti punjeni grancigulom i divlji brancin, a pili su se plešivički pjenušci i probrana dalmatinska vina.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dino Šeparović (@dinoseparovic)

Konoba Kala je restoran s gotovo desetgodišnjom tradicijom, ove je godine po prvi puta dobila Michelinovu preporuku, a uvrštena je i u Gault&Millau vodič. Vlasnik i chef Dino Šeparović odradio je praksu u najboljim hrvatskim i srednjoeuropskim restoranima, uključujući i Noel, jedini zagrebački restoran s Michelinovom zvjezdicom. Kolege mu predviđaju blistavu budućnost, a zbog dobrog izgleda i prodornih plavih očiju – često mu tepaju da je najzgodniji hrvatski kuhar.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli KALA Dine & Wine (@kala_supetar)


Društvo Oskarovcima su pravili Bruno Mustić, hrvatski filmaš s britanskom adresom te Ivana Panić, srpska producentica koja se ovom večerom pohvalila na svojim društvenim mrežama.


druge vijesti

biljke za božić

Genijalni blagdanski pokloni koji rastu, traju i pričaju priču: Upoznajte čarobne kokedame brenda Hangin’ garden

Postoji nešto gotovo meditativno u darivanju biljke – osobito one koja je u isto vrijeme i skulptura, i dizajnerski predmet, i živi podsjetnik na pažnju koju ste nekome posvetili. Upravo zato posljednjih godina sve više kreativnih duša otkriva ljepotu kokedama, delikatnih zelenih kugli omotanih mahovinom koje izgledaju kao da lebde između prirode i umjetnosti.

Design

05 prosinca 2025