HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Luka Nižetić ljeto provodi u rodnoj Dalmaciji, a na predivnoj Komiži posebno se dobro osjeća.

Pjevač poznat po hitovima kao što su “Proljeće” i “Ostani dite” objavio je niz fotografija  Visa, hrvatskog otoka koji odiše opuštenim vibrama, idealnim za opuštanje i punjenje baterija.

Luka Nižetić na Komiži

Luka Nižetić na Komiži je pronašao svoj mali raj

39-godišnji pjevač iz Splita objavio je fotografiju s Komiže, na kojoj možemo vidjeti predivnu scenografiju koju piše priroda otoka Visa te dodao svoja razmišljanja: “Ka neki raj”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Nižetić (@lukanizetic)

Na fotografiji Luka Nižetić ponosno pokazuje svoju fit formu i brojne tetovaže, ali i odličan ljetni look koji tvore sunčane naočale s crvenim okvirima i bež bucket šešir koji je jedan od hit ljetnih komada iz modne kolekcije hvaljenog francuskog dizajnera koji stoji iza brenda Jacquemus.

“Tako će mene u raju dočekati anđeo mišićav s crvenim cvikama”, napisala je jedna obožavateljica u komentarima dok su se drugi sljedbenici Instagram profila poznatog pjevača složili kako je Komiža uistinu raj na zemlji.

Luka Nižetić na Komiži

Luka je objavio još jedan foto-album s Komiže prožet raznim motivima – od pasa preko tanjura s oguljenom narančom do djece koja su mu draga te napisao kako ga od tih motiva koji ga podsjećaju na ljeto 2023. prožima mješavina emocija.

Luka Nižetić na Komiži

Luka Nižetić na Komiži

Luka Nižetić na Komiži ima svoj hvaljeni restoran

Uz otok Vis Luku vežu emocije, ali i posao jer se upravo na tom otoku nalazi njegov restoran Fabrika, koji domaći i strani gosti obožavaju, a koji je ove godine sav u znaku limuna.

Šareni drveni stolci na terasi, restoranu Fabrika daju poseban šarm, a iz videa kojeg je ovog ljeta objavio Luka možemo vidjeti i da je ponuda osmišljena s puno ljubavi i pažnje.

Uz cijeđene sokove i koktele, u ponudi su i zdrave “zdjele s doručkom” koje su trenutno veliki hit u svijetu, a u kojima se nalaze zdrave namirnice kao što su zobena kaša i voće, a od “konkretnijih jela” tu su pizza iz krušne peći, raskošni sendviči obogaćeni klicama i biljem te tjestenina od koje rastu zazubice.

druge vijesti