HELLO
Domagoj Kukec

Taylor Swift izražava zahvalnost osoblju koje joj je pomoglo u održavanju turneje – Eras Tour.

Taylor Swift dala je bonuse od 100 000 dolara svakom vozaču kamiona turneje prije subotnjeg koncerta (29. srpnja) u Santa Clari u Kaliforniji. Taylor Swift ima oko pedeset vozača na turneji, što znači da je donirala ukupno oko pet milijuna dolara.

Kao čin zahvalnosti, tim Taylor Swift dobio bonuse u višemilijunskom iznosu

Navodno je također dala bonus u nepoznatom iznosu članovima benda, plesačima, tehničarima za rasvjetu i zvuk, kao i drugim članovima tima.

Američka etapa turneje “Eras Tour” završava sa šest koncerata na stadionu SoFi u Los Angelesu (3. do 5. kolovoza te 7. do 9. kolovoza). Taylor Swift prisjetila se sjevernoameričke turneje prije nego što će krenuti na međunarodni dio turneje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

“Stvarno me zadivljuje da imamo još samo jedan grad na američkoj etapi The Eras Tour. Santa Clara bila je prava fešta, obje publike su bile glasne i razuzdane”, napisala je Taylor Swift uz fotografije objavljene na Instagramu, na kojima se pojavljuje s pjevačicama iz benda HAIM i Aaronom Dessnerom. “I nikada neću zaboraviti kad su @alanahaim @estehaim i @daniellehaim izašle noseći haljine iz Bejeweled videa. Voljela sam svaku sekundu tih koncerata i jedva čekam L. A. Imamo šest koncerata na stadionu SoFi, krenimooooo”, zaključila je slavna pjevačica Taylor Swift.

druge vijesti