Hrvatska dizajnerica Ogi Antunac predstavlja modne komade za proljeće i ljeto

Nova proljetno-ljetna linija savršeno je osmišljena za žene koje žele istaknuti svoj stil dok istovremeno uživaju u udobnosti i jednostavnosti.

13 travnja 2023

Ogi Antunac FOTO: Sanja Jagatić
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Ogi Antunac, talentirana hrvatska dizajnerica, ponovno je uspjela zaintrigirati modnu publiku svojom najnovijom Link by Ogi kolekcijom. Nova proljetno-ljetna linija savršeno je osmišljena za žene koje žele istaknuti svoj osobni stil, dok istovremeno uživaju u udobnosti i jednostavnosti.

Uz neodoljive krojeve i poneke iznenađujuće boje, nova proljetno-ljetna kolekcija temelji se na laganim i prozračnim materijalima od kojih se nećete odvajati tijekom toplijih mjeseci.

Link by Ogi se fokusira na kvalitetne materijale i besprijekorne krojeve koji prate tijelo i ističu njegovu ljepotu, pružajući osjećaj samopouzdanja i opuštenosti. Dominantne boje su klasika koja nikada ne izlazi iz mode – crna i bijela, uz dodatak nježne roze boje za dodir svježine i ženstvenosti.

Ova kolekcija je stvorena za snažne, samopouzdane žene koje cijene kvalitetu i dizajn, te su spremne investirati u komade koji će im služiti dugi niz godina. Od poslovnih sastanaka do večernjih izlazaka, Link by Ogi nudi savršenu kombinaciju udobnosti i stila.

Uz ovu kolekciju, Ogi Antunac dokazuje da je jedna od najutjecajnijih hrvatskih dizajnerica, potvrđujući svoje ime u modnom svijetu.

Poznata po svojem modernom i inovativnom pristupu modi, Ogi ovog puta donosi potpuno nove oblike, stvarajući upečatljive pret-a-porter komade koji se nose tijekom cijelog dana.

„Link by Ogi odjeća kreirana je s idejom da žena za ženu stvori osjećaj slobode i samopouzdanja, bez obzira na dob ili tjelesnu građu. Kolekcija naglašava vašu osobnost i eleganciju, a istovremeno vam omogućuje da se osjećate opušteno i bezbrižno.“ objasnila je dizajnerica.

Istražite raznovrsnost komada, od laganih haljina i elegantnih kombinezona do modernih hlača i sakoa. Svaki komad iz kolekcije dizajniran je s pažnjom usmjerenom na detalje, kvalitetu materijala i udobnost, kako biste se osjećale sjajno tijekom cijelog dana.

Ne propustite priliku da zasjate u novoj sezoni uz sofisticiranu i uzbudljivu Link  by Ogi proljetno-ljetnu kolekciju. Posjetite www.link-by-ogi.com  ili pratite Link by Ogi profil na Instagramu za više informacija o najnovijim trendovima, inspiracijama i savjetima kako nositi ove nevjerojatne modne komade.

Otkrijte samopouzdanje i eleganciju koje donosi Link by Ogi i dočekajte proljeće i ljeto u stilu koji će vas istaknuti iz mase!

druge vijesti

Jelena Bošnjak

Splitska dizajnerica Jelena Bošnjak predstavlja novu kolekciju koju je posvetila ljepoti kulturnih elemenata zavičaja

Nova modna kolekcija splitske dizajnerice Jelene Bošnjak naziva „Dalmacija u bijelom snu – Bila Štorija“ inspirirana je arhitekturom, krajolikom i kulturnim nasljeđem Dalmacije poput kamenih kuća, povijesnih građevina, svjetlucavim bijelim plažama, morskom pjenom, ribarskim mrežama, čipkom i svime ostalim što krasi jadransku obalu i tradicionalne kulturno – zavičajne znamenitosti. Bijela boja kao osnovna paleta ima za cilj dočarati čistoću, eleganciju i posebnost dalmatinskog pejzaža.

Modne vijesti

01 srpnja 2024