HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Edward Norton, jedan od najcjenjenijih glumaca današnjice, održat će seriju predavanja i radionica za glumce na trećem Ponta Lopud festivalu. Već gotovo trideset godina Norton je u samom vrhu svjetske kinematografije, a glumio je u više od pedeset filmova, producirao njih trinaest, napisao pet i režirao dva. Triput je nominiran za nagradu Oscar (“Iskonski strah“, “Generacija X“ i “Birdman“), kao i za nagradu udruženja filmskih glumaca (SAG), dvaput za BAFTA-u i za Zlatni globus, a dobitnik je Zlatnog globusa, nagrada Emmy i Obie, kao i brojnih drugih za glumu i produkciju. Jedna od recentnijih uloga mu je ona u filmu “Glass Onion: a Knives Out Mystery”, koji je u prva tri tjedna emitiranja postao jedan od tri najgledanija filma u povijesti Netflixa. Trenutno ga možemo gledati u Appleovoj antologijskoj seriji “Extrapolations”, a očekuje ga i snimanje filma “Asteroid City”, njegovog petog igranog filma u režiji legendarnog Wesa Andersona.

Priliku za usavršiti svoja znanja dobit će devet glumica i glumaca iz regije koji iza sebe već imaju zapažene uloge u brojnim filmskim ostvarenjima. Prvi masterclass Edwarda Nortona koji će moderirati meksički redatelj Michel Franco namijenjen je svim sudionicima Ponte Lopuda, a sljedećih dana održat će se radionice samo za sudionike u kategoriji “Glumci”.

Već 30 godina snimam filmove i većina onoga što sam naučio o samom stvaralaštvu i filmskoj umjetnosti proizašla je iz razgovora sa starijim redateljima o brojnim pojedinostima iz njihovih iskustava. Filmovi se stvaraju za publiku, da. Ali, isto tako i mi trebamo jedni druge da bismo uistinu naučili zanat te mi se ideja filmskog festivala za filmaše jako sviđa”, izjavio je Edward Norton u povodu svog sudjelovanja na Ponta Lopud festivalu.

Prvu festivalsku večer, na plaži hotela RMH Lopud Lafodia Resort & Wellness očekuje nas projekcija klasika OSLIKANI VEO, Johna Currana u kojem je Edward Norton odigrao jednu od svojih najzapaženijih uloga. Riječ je o romantičnoj, psihološki obojenoj priči o dvoje supružnika usred turbulentnih povijesnih događaja, a pogledati taj film u prisustvu glavnog glumca, zasigurno je jedinstveno iskustvo.

Treći Ponta Lopud festival počinje 20. lipnja i traje do 24. lipnja 2023., sve informacije o programu i popratnim sadržajima Ponta Lopud festivala dostupne su na službenoj mrežnoj stranici www.pontalopud.hr te putem društvenih mreža festivala.

Ulaznice za filmske projekcije na plaži hotela RMH Lopud Lafodia Resort & Wellness, kao i karte za transfer brodom, mogu se kupiti preko sustava www.ulaznice.hr ili izravno preko poveznice ulaznice.hr/r/Ponta-Lopud.

Eward Norton, Tilda Grossel Bogdanovic, Miro Purivatra

Eward Norton, Tilda Grossel Bogdanovic, Miro Purivatra

druge vijesti

paklena posteljna

Paklena postelja u dvorištu: Diddyjev 15-metarski krevet izazvao zgražanje dok detalji o količini dječjeg ulja šokiraju javnost

Kada su se pojavile optužbe protiv Seana 'Diddyja' Combsa, nitko nije mogao naslutiti mračnu pozadinu njegovih luksuznih zabava. Video koji prikazuje 15-metarski krevet u njegovom dvorištu ubrzo je postao viralan, dok su detalji o njegovim bizarno dekadentnim "Freak Off" zabavama s tisućama boca dječjeg ulja zgrozili javnost. Krevet koji je svjedočio neizrecivom sada je postao simbol razvrata, a mnogi se pitaju – što sve skriva taj svijet izopačenosti koji je bio zaklonjen iza raskošnih kulisa?

Celebrity News

04 listopada 2024

Katy Perry, Orlando Bloom, album 143, promocija albuma, privatnost veze, medijska pažnja, kritike, loše ocjene, provokativni sadržaj, MTV VMA, glazbeni neuspjeh, fanovi, seksualni život, intima, skandali, slavne veze

Katy Perry očajnički pokušala iskoristiti Orlanda Blooma za promociju albuma, ali plan je propao

Katy Perry je u svojoj najnovijoj, očajničkoj igri pokušala iskoristiti vlastiti ljubavni život s Orlandom Bloomom kao mamac za promociju svog novog albuma 143, no taj potez joj se obio o glavu. Umjesto eksplozije interesa, uslijedile su negativne kritike, a provokativni komentari o njihovom seksualnom životu nisu uspjeli podići prodaju. Šokantne objave i intimni trenuci koji su trebali oduševiti fanove ostavili su mnoge zgrožene – Katy je pokušala sve, ali rezultati su bili katastrofalni.

Celebrity News

04 listopada 2024