HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Meri Goldašić isprobala je krafne u Bread Aheadu na Borough Marketu, a njezin dojam bio je pun iznenađenja – iako s dozom kritike.

Međutim, unatoč početnoj suzdržanosti, Meri se nije pokajala – osobito nakon što je isprobala krafnu s pistacijama. „Krema od pistacija lagana je, a krafna izvana lijepo zapečena“, opisala je, naglašavajući da joj je upravo ta kombinacija osvojila nepce. Uz to, probala je i creme brulee krafnu; iako joj je fila bila fina, konačni zaključak je bio jasan – pistacija je puno bolja.

PROČITAJTE: Još uvijek tražite savršen recept za krafne? Kristina Štriga podijelila onaj koji joj uvijek uspijeva

Meri Goldašić sada ima jasniji izbor kada je riječ o krafnama nove sezone.

druge vijesti

nikola grbin

Idealna jednodnevna destinacija: Vinarija Locanda alle Vigne postala je novo it mjesto za hedoniste iz Hrvatske

Ako vam je u posljednje vrijeme na društvenim mrežama počela iskakati reklama za Locanda alle Vigne, vinariju u talijanskoj regiji Friuli Venezia Giulia, niste jedini. Ova šarmantna enogastronomska oaza, smještena na svega tri sata vožnje od Zagreba, u posljednjih je nekoliko mjeseci postala jedno od najtraženijih izletišta za istinske hedoniste iz Hrvatske.

Putovanja

23 lipnja 2025