HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Suprug Gwyneth Paltrow, Brad Falchuk, uvijek će joj biti podrška, čak i kada se ljubi s kolegama.

Iako se osnivačica lifestyle brenda Goop zadnjih godina rijetko pojavljivala na velikom platnu, nedavno je objavila povratak glumi, a glumit će u novom filmu redatelja Josha Safdieja Marty Supreme, o bivšem igraču stolnog tenisa Martyju Reismanu, u kojem glumi nitko drugi do Timothée Chalamet.

Ubrzo nakon što je film započeo s produkcijom u New Yorku, pojavile su se fotke sa seta na kojima Gwyneth i Timothee snimaju scenu ljubljenja, a sada je glumica otkrila što je njezin suprug rekao na scenu.

Gwyneth Paltrow i Timothee Chalamet ljubili su se na setu novog filma

Naime na svojim storijima Gwyneth je dobila pitanje od fana: “Što Brad misli o tome da ljubiš g. Chalameta?!

Gwynethin odgovor nije mogao biti slađi, jer je tvrdila da je on “neugrožen“. Objasnila je: “Ne zato što T. Chal nije STRAŠNO DOBAR, nego on zna da ima moje cijelo srce.”

gwyneth paltrow

Gwyneth i Brad Falchuck u braku su od 2018.FOTO: Instagram/gwynethpaltrow

Ona i Brad, televizijski scenarist i producent, upoznali su se kada je ona gostovala u Gleeju, koji je on kreirao zajedno s Ryanom Murphyjem, a vjenčali su se 2018. Imaju djecu identične dobi – ona je s Chrisom Martinom dobila kći Apple (20) i sina Mosesa (18), a on s bivšom suprugom Suzanne Bukinik ima kćer Isabellu (20) i sina Brodyja (18).

Ranije ove godine Moses je započeo svoju prvu godinu na Sveučilištu Brown u Rhode Islandu, a Brody je svoju prvu godinu na Sveučilištu Yale u Connecticutu, tako da Gwyneth i Brad sada žive sami (kćeri su se već ranije odselile da bi pohađale koledž).

Nedavno su se sva njezina djeca odselila od doma

U drugom dijelu pitanja i odgovora, Gwyneth je također govorila o tome kako je biti “slobodna ptica“.

Gwyneth Paltrow hello magazine croatia hrvatska Gwyneth Paltrow kao maćeha

Odnedavno sva djeca Gwyneth Paltrow žive sama.PROFIMEDIA

Hvala vam na pitanju“, prvo je rekla, nakon čega je dodala: “Vrlo je drugačije. Imam valove tuge, a također, nekako se vraćam u kontakt s onim dijelom sebe koji nisam osjećala otkako sam dobila djecu.”

Razmišljajući o tome što taj osjećaj podrazumijeva, dodala je da ima “možda malo više prostora i mašte, malo više unutarnjeg prostora za ono što bih možda željela učiniti taj dan, takve stvari“, i primijetila: “Razvijam se, to je zanimljivo.”

 

druge vijesti