HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Apple Martin pokrila je uši od užasa dok je njezina majka, Gwyneth Paltrow, detaljno opisivala svoj seksualni život u ovotjednom podcastu “Call Her Daddy”.

Paltrowina 18-godišnja kći bila je na setu tijekom snimanja epizode u kojoj je njezina majka, vlasnica brenda Goop, rangirala vještine svojih bivših partnera u krevetu.

“LMAOO ili Apple hvala na podršci za emisiju… i tvojoj mami na ovoj epizodi”, napisao je voditelj Alex Cooper uz video objavljen na Instagramu u četvrtak.

Tinejdžerica je na snimanje došla odjevena u pulover s natpisom ‘The Rolling Stones’ i ležerne traperice s remenom. Pokrila je uši i pretvarala se da vrišti dok je svirao popularni TikTok audio, govoreći “Oh ne, oh ne.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli CALL HER DADDY (@callherdaddy)

Reakcije na Gwyneth Paltrow i njezine izjave preplavljuju internet

Obožavatelji su brzo počeli komentirati smiješnu objavu.

“Ljudi su mislili da gleda u svog menadžera, ali to je zapravo bila njezina kći”, komentirao je jedan obožavatelj, dok je drugi napisao: “Tako dobra epizoda!!! Sviđa mi se što je bila tako otvorena i slobodno govorila o svemu!!”. Treća osoba je dodala: “Jako mi se svidjela ova epizoda.”

Paltrow se nije ustručavala govoriti o svojim bivšima, Benu Afflecku i Bradu Pittu. Otkrila je da se obojica “dobro ljube”, ali da je “stvarno teško” odabrati tko je bolji.

“Brad i ja smo imali vrlo jaku kemiju, on je tada bio ljubav mog života”, objasnila je. “A Ben je  bio tehnički izvrstan” priznala je te zaključila: “Ne mogu vjerovati da moja kći Apple, ovo sluša!”

druge vijesti