Sve što znamo o predivnoj bijeloj haljini Jelene Veljače za kojom su se sinoć okretale sve glave

Poznata po svom istančanom modnom stilu i izvrsnim pokretima na plesnom podiju, svoju važnu večer Jelena Veljača zapečatila je plesom.

24 listopada 2024

jelena veljača glavna urednica elle style awards hello magazine hrvatska croatia adem grljević haljina outfit kreacija dodjela nagrada lauba zagreb PRESS FOTO
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Krema hrvatske beauty i modne scene sinoć je osvanula u Laubi, na glamuroznom eventu koji je priredio poznati ženski magazin. Zvijezda večeri bila je glavna urednica Jelena Veljača koja je blistala u ulozi domaćice, još jednom izabravši netipičan kroj haljine koji je oduševio sve prisutne. Jelena Veljača u bijeloj haljini spremno je pozirala pred okupljenim fotoreporterima i pozdravila publiku s pozornice, a nakon “službenog dijela” s veseljem je otvorila plesni podij gdje je još jednom pokazala svoje slavne plesne pokrete.

jelena veljača glavna urednica elle style awards hello magazine hrvatska croatia adem grljević haljina outfit kreacija dodjela nagrada lauba zagreb

Jelena Veljača u bijeloj haljini regionalnog brenda okrenula je sve glave

Sve glave u prostoriji okretale su se za chic glavnom urednicom, aktivisticom, kolumnisticom i bivšom glumicom, koja je izgledala fantastično u haljini brenda rezerviranog za modne znalce.

PROČITAJTE: Jelena Veljača za HELLO! – Uvijek sam za to da su žene glasne, da ih se čuje!

Jelena Veljača u bijeloj haljini brenda ADEM/S, iza kojeg stoji Adem Grljević, hvaljeno lice sa srpske modne scene, koji se nedavno odvažio na iskorak i osnivanje vlastitog brenda te oduševio kolekcijom namijenjenom mladenkama.

Atraktivna plisirana haljina, za zvonolikim gornjim dijelom i dugačkom suknjom ravnog kroja tako je dio bridal kolekcije no savršeno je poslužila u ulozi neočekivane toalete organizatorice eventa Jelene Veljače.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jelena Veljača (@jelka12)

Jelene Veljača u bijeloj haljini s potpisom oduševila na plesnom podiju

Jelena Veljača eteričnu bijelu haljinu upotpunila je bijelim cipelama u špic, visećim naušnicama, dramatičnim make upom i wet look frizurom.

Kad je preuzela plesni podij na dodjeli nagrada Elle Style Awards 2024, svečana toaleta pretvorila se u haljinu za party.

druge vijesti