Nećete vjerovati od čega je napravljena haljina u kojoj je zablistala Jelena Veljača

Prelijepa Jelena očarala je izgledom.

05 lipnja 2024

JELENA VELJAČA haljina gestuz recikliranje napravljena od plastičnih boca
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Jelena Veljača zasjala je u novom izdanju. Slavna glumica očarala je outfitom. Jelena se fotkala okružena prirodom, a njezina haljina ukrala je svu pozornost. Predivna asimetrična haljina izvrsno je pristajala njezinom fit tijelu. Ono što je posebno zanimljivo je da je haljina napravljena od recikliranih plastičnih boca.

Haljina Jelene Veljače pravi je primjer onoga što je bitno u svijetu danas

Predivna haljina Jelene Veljače, brenda Gestuz dolazi i u crnoj i u “stone gray” nijansi, a Jelena je nosila predivnu nijansu koja nosi naziv Cherry Tomato.”

Jelena je ovom prigodom odlučila podržati ideju održive mode i pokazati da se i u glamuroznom svijetu mogu nositi haljine izrađene na ekološki prihvatljiv način.

JELENA VELJAČA haljina gestuz recikliranje napravljena od plastičnih boca

Korištenjem plastičnih boca u modnoj industriji smanjuje se količina otpada koji zagađuje okoliš.

JELENA VELJAČA haljina gestuz recikliranje napravljena od plastičnih boca

Jelena, inače glavna urednica magazina ELLE, ovom je prigodom pokazala da je moguće izgledati elegantno i privlačno u odjeći napravljenoj od recikliranog materijala.

PROČITAJTE: Jelena Veljača za HELLO! – Uvijek sam za to da su žene glasne, da ih se čuje!

Njezin primjer zasigurno će inspirirati i druge slavne Hrvatice i Hrvate da podrže održivu modu i promoviraju važnost zaštite okoliša.

jelena veljača

druge vijesti

Krie × Provir

Franka Batelić i Ivan Šarić zvijezde modne kampanje inspirirane ribarima

U duhu održane manifestacije 'Uz more, za more: Zelena misija', kojoj je cilj spašavanje Jadrana od ugroza odbačenih ribarskih mreža i ostalog najlonskog otpada, Krie Design predstavlja novu kolekciju Krie × Provir, koja je nastala u suradnji s projektom Provir, a koja slavi povezanost s morem i ribarsku baštinu. Ova kolekcija stavlja naglasak na održivost i ekološku svijest, kombinirajući tradiciju s modernim dizajnom.

Modne vijesti

16 lipnja 2024