HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Najvećem holivudskom negativcu Harveyu Weinsteinu nedavno je dijagnosticiran rak.

72-godišnji bivši filmski producent, koji trenutno služi kaznu iza rešetaka, saznao je svoju dijagnozu ranije ovog mjeseca, rekli su izvori The New York Postu. Weinsteinov odvjetnik naljutio se na ove medijske napise. “Craig Rothfeld, ovlašteni pravni zdravstveni zastupnik gospodina Weinsteina u državi New York, izražava duboku užasnutost spekulacijama oko zdravstvenog stanja gospodina Weinsteina“, rekao je u službenoj izjavi.

I zabrinjavajuće je i neprihvatljivo da su takve privatne i povjerljive zdravstvene stvari postale predmet javnog diskursa. Iz poštovanja prema privatnosti gospodina Weinsteina, nećemo dalje komentirati.”

Harvey Weinstein bio je najmoćniji čovjek u Hollywoodu do svog pada

Harveyja Weinsteina bio je možda najmoćniji producent u Hollywoodu sve dok ga nekoliko žena nije optužilo za silovanje i seksualni napad 2017.

Glumica Rose McGowan bila je jedna od prvih žena koja je otkrila kako ju je producent namamio u svoju hotelsku sobu 1997. godine na nešto što je trebao biti poslovni sastanak.

Zvijezda serije “Charmed” tvrdila je da je Weinstein skinuo njezinu odjeću kada ga je srela u njegovoj sobi.

Optužbe drugih žena datiraju iz 90-ih, a mnoge su tvrdile da su se bojale progovoriti jer su vjerovale da će im se osvetiti tako što će im uništiti karijeru.

Harvey Weinstein trenutno služi kaznu zbog tri seksualna napada

Weinstein je u ožujku 2020. osuđen na 23 godine iza rešetaka za silovanje i seksualni napad.

Reći ću da, iako je ovo prva osuda, nije prvi prekršaj“, rekao je tada sudac.

U tom slučaju Weinstein je osuđen je za silovanje glumice Jessice Mann 2013. i seksualno zlostavljanje bivše asistentice Miriam Haleyi 2006. Međutim, prizivni je sud u travnju ove godine poništio osudu i naredio ponovno suđenje zbog proceduralnih grešaka.

S druge strane, 2022. je u Kaliforniji osuđen na 16 godina zatvora zbog tri seksualna napada.

druge vijesti