HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Kim Kardashian bila je potpuno zbunjena kada je vidjela rođendanski poklon svoje kćeri North West.

U ponedjeljak je reality zvijezda podijelila video svoje kćeri North (11) kako joj poklanja dijamantnu ogrlicu s vrlo neobičnom gravurom za njezin 44. rođendan.

Kardashian je pokazala svjetlucavi komad nakita u videu objavljenom na svojim Instagram pričama. “North mi je kupila ovu dijamantnu ogrlicu s natpisom ‘Skibidi Toilet’. Vau“, rekla je smijući se.

Zatim je zumirala ogrlicu dok je držala privjesak pravokutnog oblika kako bi izbliza pogledala jedinstvenu gravuru.

Kim Kardashian voli Skibidi Toilet. Navodno.

Skibidi Toilet viralna je web serija na YouTubeu koju je stvorio Alexey Gerasimov na svom kanalu DaFuq!?Boom!. Radnja animirane serije prati izmišljeni rat između WC školjki i ljudi.

S druge strane  ogrlice pisalo je “I volim te, North’“. Kim je okrenula privjesak kako bi pokazala gravuru, koja je također sadržavala datum kada je ogrlica poklonjena. North je tada rekla, objašnjavajući dar, “Zato što voliš Skibidi Toilet.”

Ja?” Kardashian se nasmijala. “Da!” odgovorila je North.

North West mami je uz ogrlicu kupila i hrpu rođendanskih balona

Ranije istog dana, Kardashian je objavila još videa sa svoje proslave rođendana.

U jednoj snimci otkrila je da je njezino četvero djece, kćeri North i Chicago (6) te sinovi Saint (8) i Psalm (5) postavilo balone s porukama i fotografijama na kojima je obitelj zajedno kao slatko rođendansko iznenađenje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kim Kardashian (@kimkardashian)

Vidite što su djeca napravila za mene. Napuhali su balone s porukama i slikama svakoga od nas”, rekla je Kim dok je snimala svoju blagovaonicu u kojoj su deseci ružičastih i bijelih balona s pričvršćenim trakama ispunjavali strop.

Zatim je uzela neke fotografije na kojima je bila sa svojom djecom i njihove rukom ispisane rođendanske poruke i pokazala ih kameri dok je hodala po sobi.

Ove su tako slatke. Obožavam ovo”, rekla je Kardashian, koja svoje četvero djece ima s bivšim suprugom Kanye Westom, čitajući neke od njih naglas.

U sljedećem videu Kim je snimila neke od rođendanskih balona na kojima su bile zalijepljene fotografije njezina lica u još jednom rođendanskom iznenađenju

“North, jesi li ti napravila ove balone?” Pitala je. “Nisam ih napravila… ali sam ih kupila za tebe!” odgovorila je North.

druge vijesti