Gledamo i kopiramo: Lejla Filipović nastavlja niz fantastičnih haljina za vjenčanja

Kako to izgleda kad Lejla Filipović stigne na vjenčanje, još smo jednom vidjeli u najnovijim objavama bivše Miss Hrvatske.

23 listopada 2024

ljubičasta haljina Lejle Filipović haljina za vjenčanja hello magazine croatia hrvatska INSTAGRAM: @LEJLA.FILIPOVIC
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Ljubičasta haljina Lejle Filipović jedno je od najboljih izdanja za vjenčanja koje smo vidjeli u posljednje vrijeme. Lejla i Tarik Filipović često odlaze na svadbe, a lijepa Hrvatska poduzetnica redovito je jedna od najbolje odjevenih gošća. Kako to izgleda kad Lejla Filipović stigne na vjenčanje, još smo jednom vidjeli u najnovijim objavama bivše Miss Hrvatske koja oduševljava svojim modnim izborima gdje god se pojavila.

ljubičasta haljina Lejle Filipović haljina za vjenčanja hello magazine croatia hrvatska

Koketna ljubičasta haljina Lejle Filipović osvaja na prvi pogled

Što odjenuti za jesensko vjenčanje? Lejla Filipović za ovu je prigodu odabrala haljinu s dugim rukavima i maksi duljine no odlučila se za WOW efekt koji nikog ne ostavlja ravnodušnim.

PROČITAJTE: Ne bunim se – Lejla Filipović otkrila kako Tarik Filipović kuha

Naime, predivna ljubičasta haljina Lejle Filipović s prednje strane ima prorez na trbuhu i dekolteu, koji pokazuju kako je zanosna Lejla u top formi i da ne preskače niti jedan fitness termin.

ljubičasta haljina Lejle Filipović haljina za vjenčanja hello magazine croatia hrvatska ljubičasta haljina Lejle Filipović haljina za vjenčanja hello magazine croatia hrvatska

Gdje je Lejla Filipović nabavila ovu predivnu haljinu?

Ljubičasta haljina Lejle Filipović stiže iz salona I Do Weddings, a sličnu u svojoj kolekciji ima modni dizajner Christopher Esber.

Očaravajući look u ljubičastom Lejla Filipović upotpunila je metalik sandalama, ispeglanom bob frizurom i zlatnim naušnicama te nazdravila predivnim mladencima.

ljubičasta haljina Lejle Filipović haljina za vjenčanja hello magazine croatia hrvatska

druge vijesti