HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Uspješna modna agentica, poduzetnica koja je više puta dokazala što sve žena može, brižna mama, baka, izvrsna kuharica i predivna prijateljica, sve je to Suzy Josipović koju su dragi prijatelji i članovi obitelji jučer zasuli dirljivim porukama na Instagramu, a zatim se zaputili na party koji je slavljenica priredila na kultnoj zagrebačkoj lokaciji. Rođendan Suzy Josipović Redžepagić proslavljen je uz party koji su mnogi proglasili “najboljim dosad“, a na njemu su se pojavila broja poznata lica iz svijeta mode, poduzetništva i showbiznisa.

Rođendan Suzy Josipović Redžepagić proslavljen je u Sokolu

Lijepa slavljenica, vaga u horoskopu, rođendan je odlučila proslaviti u zagrebačkom Sokolu gdje su nekoć bili najbolji izlasci u Zagrebu, kako ona i brojni njezini uzvanici pamte.

PROČITAJTE: Suzy Josipović raspustila kosu i uputila se na nezaboravno krstarenje – Ovako izgleda luksuz u kojem uživa

Na listi uzvanika našli su se najveća regionalna zvijezda Severina, Nina Badrić, Iva Radić, Matija Vuica, Snježana Schillinger, Sandi Cenov, Marina Tomašević, Lejla Filipović i brojna druga slavna lica, kao i najstarija kći Suzy Josipović, poznata poduzetnica Sarah Josipović sa suprugom Janom Jerićem.

Iz braka sa suprugom Narcisom, kojeg poduzetnica i bivša manekenka opisuje kao “najdivnijeg čovjeka na svijetu”, Suzy ima još dvije kćeri, Hannan i Taru.

“Razvalila si”, “ovo je najbolji party ikad”, samo su neki od komentara kojima su nakon brojnih čestitki, prijatelji Suzy Josipović Redžepagić nahvalili njezin party koji se održao u srcu Zagreba, a zbog kojeg nikome nije bilo teško izaći u ponedjeljak navečer.

Pogledajte kako je izgledao rođendanski party Hrvatice koja je tijekom dugogodišnje karijere osvojila srca mnogih dragih ljudi.

Pridružujemo se čestitkama!

 

druge vijesti