HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Kao i mnoge svjetske zvijezde, preminuli britanski pjevač Liam Payne također je imao neobičan susret s reperom Seanom ‘Diddyjem’ Combsom, o čemu je bivši član grupe One Direction otvoreno govorio.

U intervjuu iz 2017. godine za emisiju Kyle and Jackie O na radiju KIIS FM, Liam je priznao da ga je Diddy pomalo plašio. Nakon tragične smrti 31-godišnjeg pjevača u srijedu, taj stari intervju ponovno je isplivao na društvenim mrežama, potičući teorije zavjere među obožavateljima.

Diddy je imao “najzlobniji smijeh”

Prisjećajući se neugodnog trenutka kada je upoznao Diddyja na zabavi prepunoj slavnih osoba, Liam je podijelio da je to bilo “najviše zastrašujuće iskustvo s poznatom osobom” koje je doživio. U blizini su stajali Jay-Z i Leonardo DiCaprio, koji se ne oglašavaju javno od Diddyjevog uhićenja.

PROČITAJTE: Kraljica straha! Otkrijte glavni razlog zašto svjetske zvijezde u govoru zahvaljuju Beyoncé

“Prišao sam mu da razgovaram s njim i Jay-Z-jem, i dok sam mu pružao ruku, samo se nasmijao… najzlobniji smijeh koji sam ikada čuo,” rekao je Liam tada.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Liam Payne (@liampayne)

PROČITAJTE: Tri jeziva i šokantna savjeta koje je P Diddy dao Beyonce i Jay-Z-ju neposredno prije pada

“Dakle, pomalo se bojim tog čovjeka,” dodao je pjevač.

Liam je također otkrio da je, od trojice — Jay-Z-ja, Leonarda i Diddyja — mislio da će reper biti najsigurnija osoba kojoj bi mogao prići, no priznao je da je “pogriješio u procjeni.”

Što kažu teorije zavjere obožavatelja?

Jedan korisnik platforme X (bivši Twitter) pokušao je povezati iznenadnu Liamovu smrt s trenutnim kontroverzijama oko Diddyjevog uhićenja. Prema teoriji zavjere korisnika, bivši član grupe One Direction možda je izgubio život jer je javno progovorio protiv glazbenog mogula.

PROČITAJTE: Jesu li državne vlasti zbilja otkrile tajni tunel koji povezuje kuće Diddyja i Michaela Jacksona?

“Liam Payne priča o Diddyju. Svi ga pokušavaju zaustaviti. A sada misteriozno umire??! Povežite točke,” napisao je korisnik, podijelivši snimku intervjua na platformi X.

PROČITAJTE: Pink objavila odlučnu izjavu nakon što su obožavatelji povezali Diddyja s njom

Ožalošćena obožavateljica također je komentirala vlastiti post, rekavši: “U glazbenoj industriji ne postoji nešto kao slučajnost. Liamov ‘pad’ bio je upozorenje drugima.”

PROČITAJTE: Žena koja se usudila riskirati sve – Jaguar Wright protiv Beyonce i Jay Z-a

Dodala je i: “Previše zvijezda umire pod sumnjivim okolnostima. Liamov pad samo je još jedan u dugom nizu neobjašnjenih smrti. #ProbudiSe,” dodajući: “Intervju je toliko zastrašujuć.”

Stara snimka intervjua ubrzo je postala viralna, prikupivši više od 131 tisuću pregleda u samo jednom danu.

druge vijesti