HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Liam Payne, pokojni bivši član grupe One Direction, jednom je ispričao neobičnu priču o svom susretu s Diddyjem na jednoj zabavi koja izaziva nelagodu.

Ono što je tada izgledalo kao bezazlena anegdota sada je dobilo tmurniju notu, posebno nakon nedavnih optužbi protiv Diddyja. Liam Payne, koji je tragično preminuo u prošlu srijedu nakon pada s balkona hotela u Buenos Airesu, u jednom intervjuu je podijelio detalje ovog susreta, a s obzirom na posljednja događanja, njegova priča ponovno je privukla pozornost.

PROČITAJTE: Šokantne vijesti – Poginuo Liam Payne, bivši član One Directiona

U intervjuu iz 2017. s radijskom postajom KIIS FM, Payne je opisao kako je na zabavi bio u društvu poznatih osoba poput JAY-Z-ja, Leonarda DiCaprija i Diddyja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Liam Payne (@liampayne)

Tražeći priliku da se predstavi i ostavi dobar dojam, odlučio je prići Diddyju, smatrajući ga najpristupačnijim među njima. Međutim, njegova odluka rezultirala je neočekivano neugodnim trenutkom.

PROČITAJTE: Što je Liam Payne radio u posljednjim danima prije tragedije

Iako nije precizirao gdje i kada se zabava održala, Payne je kasnije iste godine na The Graham Norton Showu ispričao kako se jednostavno rukovanje pretvorilo u bizaran i dugotrajan trenutak.

Prema njegovim riječima, Diddy je držao njegovu ruku daleko dulje nego što je očekivao, a situaciju je dodatno pogoršavao njegov, kako ga je Payne opisao, zloslutan smijeh. “To je bilo najduže rukovanje”, rekao je Payne, prisjećajući se tog trenutka. “Imao je najzlokobniji smijeh koji sam ikada čuo. Pomalo me plaši taj čovjek. Bio je to najstrašniji susret s nekom slavnom osobom koji možete zamisliti. Mislio sam da je P. Diddy siguran izbor, no očito sam pogriješio.”

PROČITAJTE: Za što je sve Diddy optužen i koje su nove optužbe?

Ovaj neobičan trenutak tada je bio samo smiješna priča, no s obzirom na nedavne optužbe protiv Diddyja za trgovinu ljudima i reketarenje, Liamova anegdota sada dobiva uznemirujuć prizvuk.

 

druge vijesti

dorijan klariić

Dorijan Klarić za HELLO!: “Zbog ogromne količine izraženih mišljenja o svemu i svačemu na društvenim mrežama, mišljenje mi je kao pojam, na neki način, izgubilo značaj”

Naš današnji sugovornik je lice koje već godinama oblikuje medijsku scenu, iza kulisa i pred kamerama. Njegov put u svijet televizije počeo je još u djetinjstvu, a danas stoji iza najgledanijih emisija i projekata. S bezbroj izazova i uspjeha, on donosi svježu perspektivu na to što znači biti lider u svijetu medija.

Celebrity News

23 listopada 2024

sex u filmu

Šokantno otkriće! Filmske zvijezde koje su otišle do kraja – stvarni seks pred kamerama!

Neki od najvećih britanskih celebrityja nisu samo briljirali na velikom ekranu, nego su otišli do kraja – i to doslovno! Dok ste ih gledali u napetim scenama, možda niste ni shvatili da su određeni prizori seksa bili stvarni, bez ikakvih filmskih trikova ili dvojnika. U svijetu filma gdje se autentičnost sve više traži, ove zvijezde su odlučile prijeći granice, šokirajući i publiku i filmsku industriju.

Film/TV

23 listopada 2024