HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Dijana Sajko je osmislila program Mala škola poslovnog makeup-a kako bi pružila praktična rješenja koja su brza, jednostavna i učinkovita, a savršeno prilagođena potrebama poslovnih žena.

Program koji ti olakšava svakodnevnu rutinu

Ovaj jedinstveni edukativni program namijenjen je ženama koje žele uvesti brigu o koži i makeup u svoj svakodnevni raspored, bez oduzimanja previše vremena. Ključni cilj programa je naučiti polaznice kako da u samo 10 minuta dnevno postignu svjež, prirodan i profesionalan izgled.

Struktura edukacije

Edukacija je podijeljena u tri modula koji pokrivaju sve aspekte njege kože i šminkanja. Svaki modul pruža korisne savjete i tehnike koje olakšavaju održavanje kože zdravom i blistavom, te korištenje jednostavnih makeup trikova s minimalnim brojem proizvoda. Sve je osmišljeno tako da bude što praktičnije i primjenjivo u užurbanom životu svake poslovne žene.

Bonus: Gošće koje unose dodatnu vrijednost

Program je obogaćen gostovanjima stručnjakinja koje donose dodatne uvide i savjete. Ana Butara, trenerica navika, podučava kako stvoriti rutinu koja se lako uklapa u svakodnevni život, dok će ti Iva Tošić, stručnjakinja za boje, pomoći da odabereš nijanse koje najbolje odgovaraju tvojoj osobnosti i stilu. Ove bonus lekcije pružaju dublje razumijevanje osobnog stila i načina na koji njega kože i makeup mogu doprinijeti samopouzdanju.

Materijali i dodatne pogodnosti

Svaka polaznica programa dobiva GOODIE BAG koji se šalje na kućnu adresu, a uključuje odabrane beauty proizvode. Uz to, priložene su i .PDF radne bilježnice koje prate svaki modul, pružajući ti detaljne upute i mjesto za bilješke kako bi tvoja edukacija bila što učinkovitija. Kupi edukaciju već danas na linku.

Što možeš naučiti?

Ovaj program naučit će te Kako u samo nekoliko minuta dnevno izgledati njegovano, svježe i profesionalno, tehnike pravilne njege kože iznutra i izvana te jednostavne trikove šminkanja s minimalnim brojem proizvoda.

Cijena programa iznosi 269,00 EUR, a prijaviti se možeš putem web stranice Diannemakeup.thinkific.com. Ovo je idealna prilika za svaku poslovnu ženu koja želi izgledati najbolje moguće uz minimalan trud i u što kraćem vremenu.

Ne dopusti da te užurban raspored spriječi u tome da se osjećaš i izgledaš sjajno – pridruži se Maloj školi poslovnog makeup-a i nauči kako postići jednostavnu, ali učinkovitu beauty rutinu!

druge vijesti