Jelena Veljača izvrsno nosi hit haljinu sezone uz čizmice omiljenog regionalnog brenda

Jelena Veljača ponovno nas je oduševila, ovaj put u jesenskim nijansama.

18 listopada 2024

kožnata smeđa haljina Jelena Veljača Mona čizme hello magazine croatia hrvatska FOTO: JELENA VELJAČA/MONA
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Boje jeseni vratile su se na scenu, ove sezone snažnije no ikad. S velikim trendom obožavanja smeđe boje u svim mogućim izdanjima i nijansama, u prvi plan istaknule su se smeđe manikure i smeđe haljine koje domaće i strane it-djevojke izvrsno nose. Kako dobro može izgledati kožnata smeđa haljina, pokazala je i Jelena Veljača na jednom glamuroznom eventu koji su u Zagrebu priredili portal Journal i popularni regionalni brend Mona.

Smeđa kožnata haljina Jelene Veljače izgleda izvrsno uz ogrtač bez rukava

Uvijek modno odvažna, Jelena Veljača dobro zna kako nositi izazovne modne komade, poput glamuroznog smeđeg kaputa bez rukava uz koji je još više zablistala kožnata smeđa haljina koja je hit sezone.

kožnata smeđa haljina Jelena Veljača Mona čizme hello magazine croatia hrvatska

Haljinu boje konjaka modnog brenda Patrizia Pepe Jelena Veljača odjenula je uz gležnjače s visokom potpeticom boje čokolade i pripadajuću torbicu. Smeđe čizmice luksuznog izgleda potpisuje modna kuća Mona.

smeđa kožnata haljina Mona Čizmice 993

Uz ovakav look izvrsno je izgledala ispeglana bob frizura i dramatični make up. Inače, smeđe cipele nakon duljeg su vremena zamijenile crne cipele na modnoj sceni što dobro znaju upućene fashionistice poput Jelene Veljače.

druge vijesti