HELLO
HELLO! #HelloItsMe

U satima koji su prethodili njegovoj smrti Liam Payne je na Snapchatu podijelio najzanimljivije trenutke svog odmora u Buenos Airesu. Manje od sat vremena nakon što je objavio svoju posljednju sliku, pojavila su se izvješća da je preminuo nakon pada s balkona. Imao je samo 31 godinu.

Liam Payne je bio u Argentini od početka listopada, kada je prisustvovao koncertu svog bivšeg kolege iz One Directiona, Nialla Horana, u Buenos Airesu.

Liam Payne objavljivao je na Snapchatu do par sati prije smrti

Na fotkama podijeljenim jučer na Snapchatu Liam se činio dobro raspoložen. Na jednoj je fotografiji sjedio u stolici i napisao kako razmišlja da se ove godine za Noć vještica obuče kao Forrest Gump. Također je napisao: “Sretan sam što sam dobio malo vremena za sebe.”

Pročitajte: Poginuo Liam Payne, bivši član One Directiona

Njegova posljednja objavljena fotografija bio je selfie u ogledalu bez majice s djevojkom Kate Cassidy, ali ta je fotka zapravo snimljena prije godinu dana.

liam payne

Ranije ovog mjeseca, 2. listopada, Liam je prisustvovao Horanovom koncertu The Show: Live on Tour u Movistar Areni u Buenos Airesu.

Uoči nastupa Payne je objavio video na Snapchatu i rekao da ide u Argentinu s Kate Cassidy vidjeti Horanov nastup.

Liam Payne u Argentini je bio na koncertu kolege iz benda

U snimci podijeljenoj na X-u spomenuo je kako planira porazgovarati s Niallom. „Mislim da bismo se mogli sresti i pozdraviti. Prošlo je dosta vremena otkako smo Niall i ja razgovarali. Imamo puno toga za razgovarati. I želio bih dogovoriti nekoliko stvari s tim dečkom. Bez loših vibracija ili nečeg sličnog. Ali samo, ovaj, moramo razgovarati.”

liam payne

Kasnije je na Snapchatu objavio fotke s bivšim kolegom iz benda.

Liam je u zadnje vrijeme također bio u središtu skandala. Njegova bivša zaručnica manekenka Maya Henry objavila je roman inspiriran njihovom vezom. Roman o vezi manekenke i pop pjevača sadrži teme pobačaja, nasilja u vezi, samoranjavanja i ovisnosti o drogama.

Prošloga je tjedna Maya podnijela prijavu protiv Liama. Tvrdila je da ju on od kraja njihove veze progoni i stalno pokušava kontaktirati unatoč njezinom protivljenju.

liam payne

Podsjetimo, Liam Payne je preminuo nakon pada s trećeg kata hotela CasaSur Palermo u Buenos Airesu. Lokalna policija istražuje uzrok njegove smrti i bit će obavljena obdukcija. Iza sebe je ostavio sina Beara Greya (7) kojeg dijeli s bivšom partnericom, pjevačicom Cheryl Cole.

druge vijesti

zagreb film festival

Boris T. Matić za HELLO!: “Neskromno mogu tvrditi da smo jako utjecali na promociju hrvatskog filma vani”

"Najteže je bilo pred 5 godina kada je gradonačelnik s preko 200 optužnica čije ime ne volim izgovarati, bespotrebno zbog nekih tuđih privatnih interesa zatvorio naš dom kino Europa kojeg smo uspješno vodili 11 godina i za što smo dobili nagradu kao najbolje art kino u Europi – svojevrsnog kino Oscara, a onda se ubrzo dogodila i pandemija, potres, jačanje streaming platformi što je izazvalo pojavu jako puno izazova koji su mogli uzdrmati ZFF."

Glazba/Festivali

18 listopada 2024