Trudna Hana Huljić ima neodoljiv dnevni outfit za trudnice

Lijepa glazbenica objavila je trudničku fotografiju s mjesta koje joj je posebno priraslo srcu.

16 listopada 2024

Hana Huljić hello magazine croatia hrvatska trudna Hana Huljić INSTAGRAM: @HANA.HULJIC
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Kao kći iz slavne glazbene obitelji, i sama glazbenica Hana Huljić dane obožava provoditi u studiju, u stvaranju glazbe koja joj hrani dušu. Lijepa Dalmatinka objavila je novu fotografiju na Instagramu na kojoj do izražaja dolazi njezin trudnički trbuščić. Trudna Hana Huljić objavila je fotografiju iz studija na kojoj snima pjesmu, sa zatvorenim očima, potpuno uživljena u glazbu koju stvara.

Hana Huljić hello magazine croatia hrvatska trudna Hana Huljić

Trudna Hana Huljić ima zgodnu ideju za trudnički outfit

Trudna Hana Huljić na fotografiji izgleda ženstveno i atraktivno, ako i uvijek, a ne sumnjamo da će mnoge žene iskopirati njezin outfit.

PROČITAJTE: Kad Hana Huljić peče palačinke, vrijeme je za novo iznenađenje za djecu

Hana Huljić u trudničkim danima nosi traperice za trudnice uz udobnu majicu preko trbuščića, preko koje u čvor veže oversized košulju s tankim zelenim prugicama.

Lijepa supruga Petra Graše dugačku, prirodno kovrčavu kosu podigla je u punđu, a lice je decentno našminkala u svom prepoznatljivom stilu.

“Predivno ljudsko biće”, “Predivna trudnica” i “Jako simpatična i mila osoba” samo su neki od komentara koji su se nanizali uz najnoviju fotografiju poznate splitske trudnice.

Još vijesti iz svijeta ljepote, mode, glazbe, serija i filma čitajte na HELLO! Croatia.

 

druge vijesti

zagreb film festival

Boris T. Matić za HELLO!: “Neskromno mogu tvrditi da smo jako utjecali na promociju hrvatskog filma vani”

"Najteže je bilo pred 5 godina kada je gradonačelnik s preko 200 optužnica čije ime ne volim izgovarati, bespotrebno zbog nekih tuđih privatnih interesa zatvorio naš dom kino Europa kojeg smo uspješno vodili 11 godina i za što smo dobili nagradu kao najbolje art kino u Europi – svojevrsnog kino Oscara, a onda se ubrzo dogodila i pandemija, potres, jačanje streaming platformi što je izazvalo pojavu jako puno izazova koji su mogli uzdrmati ZFF."

Glazba/Festivali

18 listopada 2024