HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Hrvatska političarka Ivana Kekin otvorila je dušu i podijelila zanimljivu priču o svom prvom susretu s Miletom Kekinom, frontmenom grupe Hladno Pivo. Prisjetila se večeri kada je gledala Mjenjačnicu na televiziji s prijateljicom i izjavila:Ovo je tip za kojeg ću se udati.” Opisuje taj trenutak kao nešto filmsko, dodajući kako je te večeri pratila epizodu u kojoj je Mile, bez prethodne najave, morao skočiti s padobranom. Njegov izraz straha i uzbuđenja bio je toliko smiješan da je Ivana odmah shvatila da je on posebna osoba.

Nakon toga, Ivana i njezina prijateljica otišle su u popularni bar Gjuro, gdje su se, kako se sjeća, uvijek okupljali utorkom. Dok je skidala jaknu i pripremala se naručiti piće, prijateljica ju je iznenada zgrabila za ruku i uzviknula: Isuse, Ivana, Mile je tu!

PROČITAJTE: Mile Kekin briljira u filmu o košarkaškom virtuozu Draženu Petroviću

Ivana nije gubila vrijeme – odlučila je prići Miletu, unatoč tome što je bila nervozna. Njihov razgovor započeo je s pomalo nespretnim uvodom, ali vrlo brzo je shvatila da je to to. Njihova veza počela je te večeri, a Miletu je, kako Ivana dodaje, trebalo još malo vremena da shvati što se događa.

druge vijesti