HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Jennifer Lopez i dalje je snažna nakon prekida s Benom Affleckom — ali priznaje da ju je to gotovo “zauvijek slomilo.” Dva mjeseca nakon što je podnijela zahtjev za razvod od glumca, Lopez je u intervjuu za magazin Interview objasnila dani u jednom trenutku ne žali zbog svoje odluke.

Pjevačica, koja ima 55 godina, objasnila je Nikki Glaser da je taj prekid bio točno ono što je njoj trebalo.” Lopez je dodala: “Mislim si… ‘Hvala ti, Bože. Žao mi je što je trebalo tako dugo. Žao mi je što si morao to učiniti meni toliko puta. Trebala sam to naučiti prije dva ili tri puta. Sada razumijem.'”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Glazbenica, koja je prethodno bila u braku s Ojanijem Noom, Crisom Juddom i Marcom Anthonyjem, usporedila je ovo najnovije iskustvo s tim da jedobila udarac … stvarno jako po glavi s jeben*m čekićem ili da joj je “kuća pala” na glavu.

J. Lo se našalila na račun svog prošlog “romantičnog” razmišljanja, rekavši da je voljela biti u vezama i željela starjeti s nekim kako bibila cijela i sretna.” Izvođačica je nazvala “staru Jennifer” koja još uvijek želi te stvari “glupom kuč*om” i “je*ivjetrom”.

Iako je “konačno” naučila lekciju — “Trebalo mi je 30 godina,” našalila se — Lopez ne vjeruje da je “sve u redu.”

Priznala je da je njezin status samca čini “usamljenom,” “tužnom” i “očajnom.” Međutim, rekla je: “Kada sjediš u tim osjećajima i kažeš: ‘Ove stvari me neće ubiti,’ zapravo shvatiš: ‘Zapravo, sposobna sam za radost i sreću potpuno sama.'”

Zvijezda filma “Hustlers,” koja u intervjuu nije spomenula Afflecka imenom, “uzbuđena” je što je sama.

“Sve što sam radila tijekom posljednjih 25, 30 godina, u tim različitim izazovnim situacijama, što mogu, jeb*te, učiniti kada samo letim sama?” pitala je. “Što ako sam jednostavno slobodna?” Ovaj otvoreni razgovor s Glaser bio je prvi put da Lopez govori o svom prekidu otkako su u svibnju počele špekulacije.

PROČITAJTE: Ben Affleck nije pokazao nikakav interes da poradi na braku s Jennifer Lopez

Ben Affleck, s druge strane, još uvijek nije prekinuo svoju šutnju.

On i Lopez su se već ranije razdvojili, pri čemu je bivši par prekinuo svoje prve zaruke 2004. godine nakon dvije godine veze — samo da bi se ponovno pomirili 2021. i vjenčali sljedeće godine.

druge vijesti

debljanje

Zašto se debljate?

Gubitak kilograma često se može činiti nerješivim zadatkom, pogotovo nakon što ste davali sve od sebe, dok se vaga tvrdoglavo odbijala pomaknuti u vašu korist.

Zdravlje

22 listopada 2024