HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Najave za božićne filmove već su krenule, a jedna od zanimljivijih vezana je uz Chada Michaela Murraya koji je početkom dvijetisućitih bio san snova mnogih djevojaka, ponajviše zahvaljujući ulozi u seriji “One Tree Hill”. Slavni ljepotan prije nekoliko je godina počeo oživljavati svoju karijeru glumeći u božićnim Hallmarkovim filmovima, a uskoro ćemo ga ponovno gledati i na Netflixu – u golišavom izdanju u stilu Magic Mikea. Naime, 43-godišnji Chad Michael Murray izvodi striptiz u najnovijem božićnom filmu “The Merry Gentlemen” koji će na Netflixu 20. studenog 2024. godine.

Seksi Chad izgleda izvrsno i danas, no nova uloga podijelila je mišljenja na internetu – neki smatraju da je “cringe” dok drugi ne mogu dočekati.

Chad Michael Murray izvodi striptiz hello magazine croatia hrvatska božićni film 2024 netflix

Chad Michael Murray izvodi striptiz u filmu čija se radnja odvija, naravno, u malom gradiću

Radnja prati plesačicu “iz velikog grada” koja se za blagdane vraća u rodno mjestašce te ondje producira plesnu točku s božićnom temom u kojoj nastupaju sami muškarci i to kako bi spasila kafić svojih roditelja.

Chad Michael Murray izvodi striptiz hello magazine croatia hrvatska božićni film 2024 netflix

Čini se da joj je jedan posebno zapeo za oko…

PROČITAJTE: Zapišite 12.12. – Tada na Netflix stiže serija “No Good Deed” s Lisom Kudrow i Rayem Romanom

Glavnu junakinju u filmu glumi 34-godišnja Britt Robertson, a glavnu mušku ulogu Chad Michael Murray koji je izjavio kako mu je ovo bilo zanimljivo iskustvo.

Chad Michael Murray izvodi striptiz hello magazine croatia hrvatska božićni film 2024 netflix

“Nikad prije nisam profesionalno plesao, ja i supruga tu i tamo otplešemo koji ples na vjenčanjima, ali to je to. Ipak, kad dobijem priliku raditi nešto što me zastrašuje, kažem – ok, idemo vidjeti što se da napraviti”, izjavio je za People.

Netflix već ima jedan božićni film s Michaelom Chadom Murrayem pod nazivom “Too Close For Christmas”, ako se želite “zagrijati” dok čekate novi božićni film o spašavanju malog grada božićnim striptizom.

druge vijesti

debljanje

Zašto se debljate?

Gubitak kilograma često se može činiti nerješivim zadatkom, pogotovo nakon što ste davali sve od sebe, dok se vaga tvrdoglavo odbijala pomaknuti u vašu korist.

Zdravlje

22 listopada 2024