HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Predstavnik slavnog glumca Ala Pacina u izjavi koju je dao za portal Page Six pojasnio da su veliki glumac i Noor Alfallahsamo prijatelji” i “suroditelji” njihovom jednogodišnjem sinu nakon što je ona primijećena kako provodi vrijeme sa slavnim voditeljem Billom Maherom tijekom vikenda.

Al i Noor su jako dobri prijatelji, bili su godinama i zajednički su suroditelji njihovog sina Romana“, rekao je predstavnik zvijezde “Kuma” za People u ponedjeljak.

Nadalje, kada su glumca pitali je li u vezi, on je odgovorio: “Ne. Prijatelji smo.

Al Pacino i Noor Alfallah nedavno su viđeni zajedno, zato su zadnje vijesti iznenađenje

Zvijezda filma “Lice s ožiljkom” progovorio je o svojoj ljubavnoj vezi nakon što je Alfallah (30) fotografirana kako napušta otmjeni restoran u Los Angelesu s Billom Maherom (68) u nedjelju poslije ponoći.

Komičar je viđen kako se pokraj paparazza vozi u crnoj limuzini, dok je Noor bila na suvozačevom mjestu.

al pacino noor

Noor je nedavno viđena u društvu voditelja Billa Mahera.FOTO: Profimedia

Fotografije Mahera i Alfallah iznenadile su sve jer je ona u vezi s Pacinom od 2022. Njih dvoje su dobili sina Romana u lipnju 2023.

Al i Noor također provode mnogo vremena zajedno u javnosti jer su nedavno viđeni u restoranu Chez Mia u zapadnom Hollywoodu u petak navečer.

Nekoliko tjedana ranije, Pacino je bio na proslavi Noorina 30. rođendana i pomogao joj ugasiti svjećice na torti.

Ni Al Pacino ni Noor Alfallah ne vjeruju u brak kao instituciju

Unatoč tome što je zasnovao (još jednu) obitelj, oskarovac, koji nikada nije bio u braku, rekao je da nikada nije imao potrebu reći “da“.

Jednostavno nisam osjećao da mi brak ikada odgovara iz nekog razloga”, piše Pacino u svojim nadolazećim memoarima, “Sonny Boy,” javlja People.

Otac četvero djece također opisuje brak kao “ulaz u vlak boli”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Noor (@nooralfallah)

Sve je karta za vlak boli. Karta ili ništa. Hoćeš li ići ili ne? Ne, ostat ću ovdje. Ostat ću ovdje na stanici, ne ulazim“, piše.

Osim toga, slavni glumac objasnio je da mu je važnije pronaći nekoga s kim se “može povezati“.

Uz sina Romana, Al Pacino ima kćer Julie (34) s bivšom Janom Tarrantom i blizance Oliviju i Antona (23) s bivšom Beverly D’Angelo.

Noor Alfallah je, u međuvremenu, ranije izrazila slično stajalište o braku, rekavši da “nije tip za udaju“.

druge vijesti