HELLO
Stipe Vukšić

Glumačka ikona Robert De Niro (79) iznenadio je u utorak objavom da je nedavno s partnericom Tiffany Chen dobio svoje sedmo dijete, više od pola stoljeća nakon rođenja njegove najstarije kćeri. No zvijezda Goodfellasa nipošto nije jedinstven u kasnom roditeljstvu među svojim slavnim kolegama. Donosimo vam slavne frajere koji su postali očevi nakon šezdesete.

Bernie Eccleston

Bivši šef Formule 1 već je imao tri odrasle kćeri, uključujući Tamaru i Petru iz braka s Hrvaticom Slavicom, kada je 2020. šokirao svijet viješću da je s partnericom Fabianom Flosi – tada 44-godišnjakinjom – u 89. godini života dobio sina Acea.

djeca poznatih glumaca,

Formula One boss British Bernie Ecclestone (2nd-L), his Croatian-born wife Slavica (L) with daughters Tamara and Petra (R) pose before the Grand Prix of Italy at the italian Grand Prix track in Monza, ItalyFOTO: PROFIMEDIA

Mick Jagger

Legendarni frontmen Rolling Stonesa ima osmero djece, a posljednji je put postao tata kada je s tadašnjom djevojkom Melanie Hamrick u prosincu 2016. dobio sina Devereauxa. Jagger je tada imao 73 godine.

djeca poznatih glumaca,

Mick JaggerFOTO: PROFIMEDIA

Billy Joel

Slavni “Piano Man“ već je imao odraslu kćer Alexu Ray kada je sa suprugom Alexis dobio još dvije – Dellu Rose 2015. i Remy Anne 2017., koja se rodila kada je glazbenik imao 71 godinu.

djeca poznatih glumaca,

Billy JoelFOTO: PROFIMEDIA

Ronnie Wood

Još jedan član Stonesa na ovome popisu, gitarist Ronnie Wood već je imao desetoro unučadi zahvaljujući svojih četvoro odrasle djece kada je 2016. u dobi od 68 godina sa suprugom Sally dobio blizanke.

djeca poznatih glumaca,

Ronnie WoodFOTO: PROFIMEDIA

Larry King

Pokojni čuveni voditelj ženio se čak osam puta, a nakon što je iz prethodnih brakova već imao troje djece sa svojom posljednjom suprugom Shawn dobio je 1999. i 2000., u dobi od 65 i 66 godina, još dva sina, Chancea i Cannona.

Steve Martin

Slavni komičar i glumac proslavio se ulogama očeva u filmovima kao što su „Father of the Bride“ i “Cheaper by the Dozen“, ali u stvarnosti se dugo opirao obiteljskome životu. Tek 2012., u dobi od 67 godina, dobio je prvo i jedino dijete, kći sa suprugom Anne Stringfield. Martin je tada najavio da će smanjiti glumačke obaveze jer si više ne može priuštiti da provodi mjesece na setu.

djeca poznatih glumaca,

Steve MartinFOTO: PROFIMEDIA

Alec Baldwin

Zvijezda serije “30 Rock“ iz braka s Kim Basinger ima 27-godišnju kći Ireland. Izgledalo je da će to biti jedino njegovo dijete prije nego što je u dobi od 62 godine sa suprugom Hilariom 2013. dobio još jednu kćerkicu – nakon koje je uslijedilo još šestero mališana.

djeca poznatih glumaca,

Alec BaldwinFOTO: PROFIMEDIA

Clint Eastwood

Kada je upoznao novinarku Dinu Ruiz, koja mu je postala druga supruga, slavni glumac i redatelj imao je 63 godine i sedmero djece. To ga nije spriječilo da 1996., u dobi od 65 godina, postane otac i po osmi put – kćerkici Morgan. Unatoč tome što su bili smatrani jednim od najstabilnijih holivudskih parova, Clint i Dina ipak su se razveli 2014., nakon gotovo dva desetljeća skupa.

djeca poznatih glumaca,

Clint EastwoodFOTO: PROFIMEDIA

Elton John

Još jedan slavni glazbenik koji je postao otac u kasnoj dobi, sir Elton je sa svojim suprugom Davidom Furnishem putem surogatstva dobio sinove Zacharyja i Elijaha dok je bio u srednjim 60-ima. John je priznao da je kao mlađi mislio da očinstvo nije za njega, ali da je znao koliko je to lijepo mnogo bi se ranije odlučio postati roditeljem.

Djeca poznatih glumaca – Al Pacino

De Nirov prijatelj i glumački „rival“ (kritičari i fanovi često raspravljaju koji je od njih dvojice bolji glumac) Al Pacino i prvi je put otac postao razmjerno kasno – kada je 1989. u dobi od 48 godina dobio kći Julie – ali to nije bilo ništa u usporedbi s blizancima Antonom i Olivijom, koje je s tadašnjom partnericom Beverly D’Angelo dobio 2001. godine, u dobi od 61 godine.

djeca poznatih glumaca,

Al PacinoFOTO: PROFIMEDIA

Jeff Goldblum

Omiljena zvijezda “Jurassic Parka“ i “Independence Daya“, Goldblum je prvi put otac postao u svojim ranim 60-ima, kada je sa suprugom, plesačicom Emilie Livingston, dobio sinove River Joea i Charliea Oceana. U jednom intervjuu za magazin People Goldblum je priznao da iako se jako zabavlja sa sinovima, svjestan je svoje dobi i činjenice da neće moći provesti vremena s njima koliko bi mogao da je postao otac u ranijoj dobi.

djeca poznatih glumaca,

Jeff GoldblumFOTO: PROFIMEDIA

Warren Beatty

Veliki glumac (“Bonnie and Clyde“) i Oscarom nagrađeni redatelj (“Reds“) dugo je bio poznat kao veliki zavodnik i najpoželjniji neženja Hollywooda, sve dok nije pronašao ljubav za cijeli život s kolegicom Anette Benning. S njom je između 1992. i 2000. – kada je imao 63 godine – dobio četvero djece.

Mel Gibson

Kontroverzni australski glumac i redatelj (“Braveheart“) sa suprugom Robyn dobio je sedmero djece tijekom tridesetogodišnjeg braka. Nakon razvoda 2009. dobio je još jednu kći s manekenkom Oksanom Grigorievom, s kojom je ubrzo nakon toga prekinuo. No ni tu nije bio kraj – u dobi od 61 godine Mel je sa scenaristicom Rosalind Ross dobio i deveto dijete, sina Larsa.

djeca poznatih glumaca,

Mel GibsonFOTO: PROFIMEDIA

Paul McCartney

Bivši Beatle bio je udovac s četvero djece – uključujući dizajnericu Stellu McCartney – kada je upoznao manekenku Heather Mills, s kojom je 2003. dobio svoje peto dijete, kći Beatrice, u dobi od 61 godine (Paul i Heather su se razveli nedugo zatim).

Djeca poznatih glumaca – Rod Stewart

Slavni roker već je bio djed kada je sa suprugom Penny Lancaster 2005. dobio sinčića Alastaira u dobi od 60 godina. Šest godina kasnije, Rod i Penny postali su roditelji još jednoga dječaka, Aidena.

druge vijesti