HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Jedna od najelegantnijih i najbolje odjevenih princeza na svijetu svakako je 46-godišnja supruga princa Alberta II. od Monaka. Princeza Charlene, koja se godinama profesionalno bavila plivanjem, pri svakom svojem pojavljivanju u javnosti oduševljava glamuroznim haljinama, kaputima i vrtoglavo visokim potpeticama, a javnost je rijetko ima prilike vidjeti u casual izdanju. Uvijek glamurozna princeza Charlene u trenirci je osvanula na jednoj dobrotvornoj manifestaciji i iznenadila mnoge koji su očekivali da će stići u kostimu.

Princeza Charlene u trenirci izgleda jednako chic kao i kad nosi dizajnersku toaletu

Lijepa princeza Charlene u trenirci je stigla na dobrotvornu manifestaciju za zaštitu napuštenih kućnih ljubimaca u Monaku.

PROČITAJTE: Mirela Forić dobila savršen poklon: Ovo su knjige za 2024. po preporuci Charlotte Casiraghi

Elegantna princeza odabrala je trenirku u cargo stilu, s džepovima na bokovima, uz koju je odjenula udobnu sivu majicu s kapuljačom.

Ovaj casual outfit upotpunila je bijelim tenisicama koje nosi na gole gležnjeve te sunčanim naočalama s mačkastim okvirima brenda Louis Vuitton.

Lijepa princeza već je u nekim sportskim prigodama nosila bijele traperice s džepovima u cargo stilu, kao i ogrtače s kapuljačom, a modni znalci ovaj su njezin casual look proglasili vrlo elegantnim.

Apsolutno se slažemo!

druge vijesti