HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Koja je tajna uvijek svježeg izgleda Marka Grubnića? Slavni hrvatski stilist otkrio je se da crna maska za oči s celebrity pečatom odobrenja nalazi i u njegovoj kupaonici te da je sastavni dio njegove beauty rutine. Riječ je o maski za područje oko očiju brenda 111SKIN koji obožavaju brojne slavne ljepotice, a koju kao svoju ultimativnu beauty tajnu često spominje i sama Victoria Beckham.

marko grubnić skincare hello magazine croatia crna maska za oči 111 SKIN

Slavna crna maska za oči dio je rutine njege lica Marka Grubnića

Uvijek dotjeran i glamurozan, Marko Grubnić itekako brine o izgledu svog lica, a iz jedne od njegovih novijih objava doznali smo da je crna maska za područje oko očiju brenda 111SKIN za njega apsolutni must have.

PROČITAJTE: Tajne ljepote Penelope Cruz – Jedna od najljepših žena svijeta obožava celer, žad i bademovo mlijeko

Crnu masku punog naziva Celestial Black Diamond Eye Mask 111SKIN Marko Grubnić nosi dok pere zube, a čini se da ju je isprobao i Vlaho Arbulić jer je uz objavu poznatog stilista napisao: “Tko zna zna”.

Ovaj beauty proizvod u svojim kovčezima s priborom uvijek nose brojni celebrity vizažisti, koji uz pomoć maski koje se lijepe na lice pripremaju svoje slavne klijente za velika događanja poput MET Gale i dodjele Oscara, a u privatnom životu redovito ju koriste Bella Hadid, Margot Robbie i već spomenuta Victoria Beckham.

marko grubnić skincare hello magazine croatia crna maska za oči 111 SKIN

“Ovo je najbolja maska ikad”, napisao je zgodni Marko uz fotografiju koja nam je dala i mali uvod u izgled njegove glamurozne kupaonice.

druge vijesti