HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Svaki povremeni pratitelj Justina Biebera mogao bi pomisliti da on upravo sada prolazi kroz vrlo teško razdoblje, nakon što su se nedavno pojavile paparazzo fotke na kojima izlazi iz crkve u papučama, napola zakopčanoj majici bez ičega ispod i čudnim šeširom, te pijucka nešto iz šalice na kojoj piše ‘Papa Bear’.

Justin Bieber i Diddy nekada su bili jako bliski

Pogotovo kada uzmete u obzir da ovaj razbarušeni javni nastup dolazi usred glasina o njegovom bliskom odnosu s P. Diddyjem, koji je uhićen pod optužbama za trgovinu ljudima u svrhu seksualne eksploatacije, zavjeru za reketiranje i prijevoz radi prostitucije.

PROČITAJTE: Razvratne zabave P. Diddyja – Zašto su prinčevi William i Harry iznenada nestali s popisa uzvanika?

Ali oni pravi znaju da je ovo jednostavno Biebercore. Čovjek je opsjednut papučama i uglavnom uživa nositi i raditi u javnosti stvari koje većina ljudi radi isključivo kod kuće. Također je poznat po neobičnim modnim odabirima, pogotovo u usporedbi sa svojoj zanosnom suprugom Hailey.

PROČITAJTE: Posvetio se sinu – Justina Biebera boli briga za probleme njegovog mentora Diddyja

Dakle Justin Bieber je trenutno dobro. Pjevač i njegova supruga dobili su svog prvog sina u kolovozu i od tada su navodno zaključani u “baby bubble”, prema Peopleu. Isti izvor rekao je za taj portal da su Justin i Hailey “još zaljubljeniji otkako je beba stigla”.

No, svi se ne brinemo oko sadašnjeg Justina Biebera. Nego oko toga što mu se dogodilo kad je bio mlad.

Bieber i P Diddy, pravim imenom Sean Combs, zbližili su se kad je Bieber ušao u glazbenu industriju u dobi od 15 godina. Mnogi su postali zabrinuti zbog tog prijateljstva nakon Combsova uhićenja, a pojavio se stari video koji prikazuje Diddyja kako govori da će preuzeti “skrbništvo” nad tinejdžerom Bieberom na 48 sati. “Gdje se družimo i što radimo, ne možemo otkriti, ali to je definitivno san svakog petnaestogodišnjaka. Dobio sam skrbništvo nad njim”, tvrdi Diddy u videu.

PROČITAJTE: Paklena postelja u dvorištu – Diddyjev 15-metarski krevet izazvao zgražanje dok detalji o količini dječjeg ulja šokiraju javnost

“Potpisao je ugovor s Usherom – imao sam zakonsko skrbništvo nad Usherom kad je radio svoj prvi album. Zapravo nemam zakonsko skrbništvo nad njim, ali sljedećih 48 sati on je sa mnom. A mi ćemo poludjeti”, dodaje. Diddy je pitao Biebera što želi raditi u sljedećih 48 sati, na što je mladi pjevač rekao: “Ajmo samo neke cure, idemo se družiti s nekim curama.”

I nije samo Diddyjev video kasno isplivao na površinu. Pojavili su se brojni drugi isječci na kojima se vidi kako Biebera seksualiziraju ili bizarno tretiraju odrasli u industriji zabave, što je navelo mnoge da se zapitaju kako je dopušteno da se s njim tako postupa na takvoj javnoj pozornici. Ponovno objavljeni isječci izazvali su masovno zgražanje, a hashtag “Pravda za Justina Biebera” sve više raste na internetu.

PROČITAJTE: Tri jeziva i šokantna savjeta koje je P Diddy dao Beyonce i Jay-Z-ju neposredno prije pada

U jednom zvučnom zapisu, voditelj intervjua pita tada 15-godišnjeg Biebera zna li se ljubiti na francuski način. Kasnije je ispričao: “Postavljali su stvarno čudna pitanja. Ja imam samo 15 godina, a moja mama je bila tamo.”

U drugom, radijski voditelj pita Biebera: “Moji roditelji mi nikad nisu govorili o seksu. Zašto mi ne pričaš o seksu?” Bieber odgovara: “Stvarno, trenutno se osjećam nelagodno. Zašto želite govoriti o seksu s 15-godišnjim dječakom? To je prilično čudno.”

PROČITAJTE: Pink objavila odlučnu izjavu nakon što su obožavatelji povezali Diddyja s njom

Videoisječci koji prikazuju čudno zlostavljanje mladog Biebera postali su viralni, uključujući onaj u kojem Katy Perry pred kamerom stišće guzu tada 18-godišnjeg Biebera i kad ga je Jenny McCarthy poljubila na pozornici bez pristanka na dodjeli American Music Awards 2012.

Tada je industrija zabave igrala na kartu Bieberove “privlačnosti”, koristeći ponašanje neprikladno za dob kako bi nasmijala. Ali u 2020-ima, kada je poznato da izrazi dječja zvijezda i zlostavljanje idu ruku pod ruku, smiješno je da je to dopušteno u novije vrijeme.

PROČITAJTE: Najluđa teorija zavjere koju ćete danas čuti – Koga su sve ubili Diddy, Beyonce i Jay-Z?

Naposljetku, to je bilo prije vremena dokumentarnih filmova poput Quiet on Set: The Dark Side of Kids TV, prije pokreta Free Britney, prije nego što se na Amandu Bynes gledalo sa simpatijama, a ne s prezirom.

Industrija je iznevjerila Justina Biebera i sve to shvaćamo prekasno. Srećom, dobro mu ide – iako je njegov izbor odjeće pomalo nekonvencionalan.

druge vijesti