HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Princeza Catherine od Walesa oduševila je podanike kada je objavljeno da će i ove godine održati tradicionalni koncert božićnih pjesama.

Kate (42), koja je u dirljivom izvješću ranije ovog mjeseca otkrila da je završila liječenje od raka, održala je privatni sastanak u utorak.

Prema pisanju britanskog Helloa, Kate su se pridružili članovi njezinog tima i predstavnici Kraljevske zaklade kako bi razgovarali o planovima za njezin koncert božićnih pjesama, koji će se održati krajem ove godine u Westminsterskoj opatiji.

Princeza Kate će četvrtu godinu zaredom organizirati božićni koncert

Bit će to četvrti put da je princeza domaćin svečane večeri, na kojoj su joj se prošle godine pridružili njezin ponosni suprug, princ od Walesa, i sve troje njihove djece.

Koncert je postao stalni dio kraljevskog kalendara nakon što je Kate bila domaćin inauguralnog događaja 2021. Tadašnja vojvotkinja od Cambridgea iznenadila je gledatelje svojim prvim javnim nastupom na klaviru, prateći Toma Walkera dok je pjevao “For Those Who Can’t Be Here” – ovaj talent kasnije je pokazala na otvaranju Eurosonga 2023. godine.

Prema Hellou, Kate će preuzeti lagani program rada do kraja godine. Uz privatne sastanke, to će također uključivati ​​pregršt javnih angažmana u nadolazećim mjesecima kao dio njezinog postupnog povratka na kraljevske dužnosti.

Princeza Kate ove je godine prošla kemoterapiju

Kate je svoju dijagnozu raka otkrila u ožujku u osobnoj video poruci. Bolest je otkrivena tijekom postoperativnih testova nakon što je bila podvrgnuta velikoj operaciji abdomena u siječnju.

Supruga budućeg kralja Williama prošla je preventivnu kemoterapiju, za koju je objavila da je završila u svojoj video poruci 9. rujna, uz snimku na kojoj uživa na otvorenom s Williamom i djecom.

druge vijesti