Samo je jedna Josipa: Kraljica hrvatske scene i dan danas nas sve može podučiti stilu

Slavna hrvatska pjevačica istinska je zvijezda koja sama stvara svoja pravila, kako u životu i glazbi, tako i kad je moda u pitanju.

26 rujna 2024

stil Josipe Lisac hello magazine croatia hrvatska modni stil dive INSTAGRAM: @JOSIPA_LISAC
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Neponovljiv, eklektičan, magnetičan, jedinstven, famozan – kako biste vi opisali stil Josipe Lisac? Josipa Lisac žena je sa statusom jedne od istinskih diva hrvatske glazbene scene, ali i jedna od najznačajnijih domaćih modnih ikona koja je od samog starta karijere do danas znala kako pri svakom pojavljivanju u javnosti izgledati fantastično, a opet ostati svoja. Prepoznatljiva narančasta kosa i danas je njezin zaštitni znak, kao i originalni odjevni komadi koji izlaze izvan okvira.

stil Josipe Lisac hello magazine croatia hrvatska modni stil dive

Modni stil Josipe Lisac još je jednom došao do izražaja u najnovijoj objavi

Glazbena diva svako toliko objavljuje fotografije na svojem Instagram profilu na kojem pratitelje uvijek iznova oduševljava svojim glasom, duhom i modnim kombinacijama.

PROČITAJTE: “To smo radili za nas…” – Josipa Lisac o riječima Karla Metikoša kojih se uvijek sjeti

Na najnovijim fotografijama modni stil Josipe Lisac na samom je vrhuncu – glazbenica pozira uz more odjevena u široke crne hlače s džepovima, crnu dolčevitu s mekanim ovratnikom te zanimljivu jaknu sa završnim slojem od finog crnog tila.

Ovaj atraktivni outfit Josipa Lisac upotpunila je zanimljivom srebrnom ogrlicom, crnom maramom s motivom lubanja i beretkom s dvije perlice.

Kao točka na i tu je crveni ruž koji slavnoj glazbenici predivno pristaje te velika torba u neonsko žutoj boji.

stil Josipe Lisac hello magazine croatia hrvatska modni stil dive

druge vijesti