HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Josipa Lisac ponovno je oduševila fanove na Instagramu. Hrvatska glazbena diva prisjetila se trenutaka sa svojim Karlom Metikošom.

Za jednu popularnu televiziju prisjetila se Karlove rečenice.

“Sjećam se njegove, Karlove rečenice… “Znaš kaj, ovo smo mi radili za nas, ovo je naša priča, započela je Josipa.

“Ako se to nikome ne sviđa, ako do nikog ne dopre ova poruka… to ćemo tu staviti iznad klavira i to je naše, ispričala je o tome što joj je rekao.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VIDA (@vida_televizija)

“”To smo radili za nas…” To je ono da protrneš. I mislim to stoji i dan danas iznad, sve te ploče iznad koje su u međuvremenu postale zlatne i platinaste i antologijske”, dodala je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Josipa Lisac (@josipa_lisac)

Život donosi i dobro. Život donosi i zlo. Ali, ti zapravo moraš biti pripremljen na to. Ti moraš imati svoju snagu. Život ti zapravo svaki dan postavlja rengen koliko si jak, koliko si slab, i onda sam ja nekako odlučila da ja ne želim biti slaba… ali imam ja te trenutke, ali te trenutke ne treba nitko ni vidjeti”, zaključila je slavna glazbenica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Josipa Lisac (@josipa_lisac)

druge vijesti

tajna izgleda

Tajne zanosnog izgleda modela Victoria Secreta

Najljepše žene svijeta otkrile nekoliko jednostavnih ali korisnih tajni i savjeta koje koriste za postizanje zanosne ljepote i održavanje besprijekornog izgled, a njihove savjete lako možete primijeniti i vi.

Beauty

25 svibnja 2024