HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Slavna hrvatska pjevačica Ivana Kindl otvorila je svoje srce i podijelila misli o životu i odrastanju, osvrnuvši se na lekcije koje je naučila tijekom godina. Prisjetila se često čutih riječi starijih ljudi, ali i onih u njezinim godinama: Joj, da su mi one godine, a ova pamet! Ivana je naglasila kako život ne funkcionira tako i da svatko mora proći vlastite izazove.

 

“Ono što sam najčešće čula kad sam ja bila mala, kod starijih ljudi, to jest kod ljudi mojih godina, ne starijih. Joj da mi je, ne znam… Da su mi one godine, a ova pamet! Ali ne ide to tako, moraš proći svoje. Tako da, da, mogu se složiti da su ove godine zanimljive. Učim se još uvijek reći ne, jer dosta volim, popustljiva sam osoba tako da učim još neke stvari, ali najvažnije je da sam uspjela nekako, jako je teško riječima se izraziti, uspjela sam nekako se pomiriti sa svijetom!”, izjavila je.

PROČITAJTE: Ivana Kindl u baršunastom odijelu koketira s ludim sedamdesetima

Iako priznaje da još uvijek uči kako reći “ne” zbog svoje popustljive prirode, smatra da su sadašnje godine iznimno zanimljive. Najvažnija spoznaja za nju bila je, kako kaže, pomiriti se sa svijetom, iako to nije lako izraziti riječima.

druge vijesti