HELLO
HELLO! #HelloItsMe

„Pjesma je neopterećujuća, zarazna i stvorena za ples“, opisala je nagrađivana glazbenica, a takva je atmosfera vladala i na snimanju pratećeg spota: „Bilo je izuzetno opušteno i spontano, odlično smo se zabavljali snimajući u Muzeju iluzija! Jako mi je drago što su moji prijatelji Hrvoje Hrsto i Daniel Vazdar pristali plesati sa mnom u šarenoj priči koja vizualno prati ritam dodatno obgrljen zanimljivim perikama i odjevnim kombinacijama Ive Ćurković Spajić“. Iva, inače modna dizajnerica i ljubiteljica fotografije, svoju je strast prirodno usmjerila i na snimanje spotova te uz House of Kiwi produkciju, potpisuje režiju, snimanje i montažu ovog glazbenog spota. Osim u Muzeju iluzija, kadrovi su snimani i u zagrebačkom Beauty salonu Eden.

U svojoj novoj autorskoj eri, Ivana suradnju nastavlja s multitalentiranim Ericom i to u ulozi glazbenog producenta, a s kojim je prošle godine bila nominirana za Porin za najbolju vokalnu suradnju u njegovoj autorskoj skladbi „Feel You Close“. Uz produkciju, ERIC stoji i iza aranžmana te s Ivanom supotpisuje glazbu, dok iza mixa i masteringa stoji još jedno novije ime glazbene scene, sve istaknutiji Lockroom.

Ivana Kindl pjesmom Nemoj stat osvaja Hrvatsku

„Super nam ide u zajedničkom stvaranju, a za početak smo napravili singl ‘Nemoj stat’ s kojim smo postigli taj moderan zvuk koji me privlači zadnjih godina.“

Poruka je sasvim jasna! Ivana, ujedno i autorica stihova, pršti dobrom energijom i srećom te govori o osjećaju koji izaziva glazba: otpuštanju kočnica iz glave i prepuštanju dobrom ritmu. Energičnu pjesmu s uputom „Nemoj stat’“ slušamo na omiljenim radijskim postajama i glazbenim platformama: https://ivanakindl.lnk.to/NemojStat.

„Sretna sam radi svih dobrih stvari koje mi se događaju trenutno pa tako i jer je još jedan moj singl, pjesma Nemoj stat’ odmah sjajno prihvaćena i – evo je već u nacionalnoj top ljestvici najemitiranijih. Nije tajna da pratim i podržavam mlade snage naše glazbene scene pa sam tako poželjela i raditi s nekima, a to mi se ostvarilo u vidu suradnje talentiranima s Ericom i Lockroom“; poručila je Ivana u povodu skoka na #13 najemitiranijih u domaćem eteru i dodala: „Ne stajem! Radim dalje, veselim se ljetu i svemu ispred sebe, a prije novih pjesama i koncerata – uskoro dolazi i spot za Nemoj stat! Pratite jer – “dobar ritam mami, ne da mi da prestanem”. 🙂 Kao i uvijek, ovim putem zahvaljujem svim radio postajama na bezuvjetnoj podršci i emitiranju mojih pjesama. Slušamo se, puse svima od Ivane Kindl!“

Nemoj stat nova je pjesma poznate pjevačice

Podsjetimo, kao jedna od omiljenih mentorica emisije „Zvijezde pjevaju“ Ivana Kindl je sa svojim pjevačkim partnerom, koreografom i redateljem Igorom Barberićem, pobjednica 13. sezone ovog popularnog showa! Kako navodi HRT, Igor i Ivana su, 4. svibnja u finalnoj emisiji, „premoćno pobijedili glasovima publike, a bilo je više od 60 000 poziva“.

Nova pjesma i spot, suradnja s novim producentom i novi zvuk dolaze nakon prošlogodišnjeg Porina za najbolju žensku vokalnu izvedbu, za pjesmu „Netko ko me čuva”. Iste je godine bila među nominirana u kategoriji za najbolju vokalnu suradnju, za pjesmu „Feel You Close“ u duetu s Ericom, koji je sada u ulozi njenog glazbenog producenta. Obje nominacije došle su netom nakon plasiranja studijskog izdanja „Put ka sebi“ kojem je pak prethodila nagrada nagrade Music pub – Tereza za pjevačicu godine. Album donosi kolekciju 10 uspješnih singlova kao što su „Divovi ljubavi“, „Dobra stvar“ i „Netko ko me čuva“, kojima je hvaljena glazbenica obilježila dugogodišnju suradnju s Universal Musicom te okrunila 20 godina diskografske karijere. Album je dostupan u svim boljim glazbenim trgovinama kao i na svim glazbenim platformama: https://ivanakindl.lnk.to/PutKaSebi.

druge vijesti