HELLO
HELLO! #HelloItsMe

U najnovijem izdanju šokantnih vijesti, voditeljica Ivana Mišerić otkrila je da je napokon probala popularno jelo – mac and cheese! Ova vijest zapanjila je sve, s obzirom na to da se radi o jednom od najomiljenijih jela na svijetu, a ona ga nikada prije nije okusila. Dok su njezini obožavatelji očekivali da će se pojesti nešto neobično ili avanturistički, Ivana je potpuno zapanjila javnost svojim priznanjem.

Prvo iskustvo s makaronima sa sirom došlo je s mnogo pompa.Kad jedem ovo jelo, sve ode u trbuh!, izjavila je uz širok osmijeh. Međutim, mnogi su se zapitali: kako je moguće da je netko kao Ivana tek sada otkriva čari ovog kremastog, sirastog jela?

U videu koji je ubrzo postao viralan, Ivana je s oduševljenjem jela, dok je njezin izraz lica prelazio od neodlučnosti do čiste ekstaze. Ivana se ponašala kao da je otkrila neki tajni recept iz davnina. Njezin izraz lica i uživanje u jelu privukli su pažnju, ali i brojne komentare o tome koliko je to iskustvo bilo zapanjujuće.

Mnogi su kritičari odmah reagirali, pitajući se kako je moguće da netko s njezinim javnim profilom nije probao jedno od najpopularnijih jela.

PROČITAJTE: Zvijezda američke utješne hrane – Makaroni sa sirom i najbolji recept za njihovu pripremu

Što će sljedeće Ivana otkriti? Hoće li probati pizzu? A možda čak i suhe smokve? Dok se svi pitaju, jedno je sigurno – Ivana Mišerić i dalje ostaje jedan od najnepredvidljivijih likova na hrvatskoj javnoj sceni, a njezina otkrića nikada ne prestaju iznenađivati!

@otvoreniradio Tražimo najkretivniji hrvatski naziv za Mac and Cheese! I ne budite kao mi, vi jedite zdravo 🤣 #feelgood #otvoreni #jutronaotvorenom #masterseflja #brunovakužina #mastersefljapetkom @Ivana Miseric @brunobucic ♬ Focus on Success – ALEKSANDAR KIPROV

druge vijesti