HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Ayda Williams i njezin suprug Robbie Williams rijetko dijele fotografije svoje djece, ali u petak su obožavateljima dali rijedak pogled na svoje najmlađe dvoje – šestogodišnju Colette (Coco) i četverogodišnjeg Beaua.

Na svojim storijima Ayda je objavila dvije preslatke fotografije brata i sestre kako se zajedno oblače. Coco je izgledala slatko noseći haljinu princeze inspiriranu crtićem Tangled, dok je Beau bio odjeven kao Buzz Lightyear.

Supruga Robbieja Williamsa objavila je rijetku fotku ljubavi brata i sestre

Ayda je uz objavu stavila tri crvena emotikona srca i hashtag: “ljubav brata i sestre“. Snimka brata i sestre nije mogla biti dražesnija, na kojoj se vide Coco i Beau kako se drže za ruke.

djeca robbieja williamsa

Coco je također imala torbicu, kao i odgovarajuću ogrlicu princeze s velikim privjeskom.

Robbie i Ayda Williams također su roditelji dvoje starije djece

Ayda i Robbie također su ponosni roditelji dvoje starije djece, Charltona (Charlie), koji ima devet godina i 12-godišnje Theodore (Teddy).

Teddy je na kraljevskome vjenčanju princeze Eugenie 2018. bila djeveruša zajedno s princezom Charlotte.

djeca robbieja williamsa

Robbie i Ayda su nevjerojatno strastveni u očuvanju privatnosti svoje djece, a bivši član benda Take That objasnio je razloge: “Nikada ne pokazujemo njihova lica, to nam je jako važno. Stvarno smo ponosni i želimo podijeliti apsolutno sve, ali postoji zakon u ovoj zemlji da mediji smiju stavljati slike djece u novine samo ako objavljujete njihova lica, zato ih mi ne objavljujemo.”

druge vijesti