HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Slavni glumac Henry Cavill vodi zanimljiv privatan život daleko od svjetla reflektora te svoje osobno vrijeme usmjerava na svoju partnericu i obitelj.

41-godišnji britanski glumac trenutno očekuje svoje prvo dijete s djevojkom Natalie Viscuso, a ovaj zgodni par ne pojavljuje se često u javnosti.

Sigurno mislite da znate sve o ovome glumcu, tako da ste možda znali da je glumac odrastao na Kanalskim otocima (otočje između Britanije i Francuske) i da je kao tinejdžer igrao ragbi prije nego što se posvetio glumi i modelingu. Ali jeste li znali da je on četvrti od petorice braće?

braća cavill

Henry sa svojom braćom i ocem dok je bio dječak.FOTO: Instagram

Ovo su njegova četiri brata.

Piers Cavill (53)

Piers Cavill najstariji je od Henryjeve braće, rođen 1971. Umirovljeni je časnik britanske vojske koji je djelovao kao tenkovski zapovjednik, a sada radi kao direktor arhitektonske i građevinske tvrtke na otoku Jerseyu.

braća cavill

Henryjeva braća Piers (prvi slijeva) i Nik (prvi zdesna) znaju mu se pridružiti na crvenome tepihu.FOTO: Getty

Iako se drži podalje od javnosti, znao je podržavati brata na crvenom tepihu. Oženjen je i otac.

Niki Cavill (49)

Niki Richard Dalgliesh “Nik” Cavill drugi je najstariji od braće Cavill, rođen 1975. Slijedio je starijeg brata u vojsku te je bio u Kraljevskim marincima i ratovao protiv talibana u Afganistanu, a kraljica Elizabeta II. mu je 2012. dodijelila važan orden – MBE, što je prvi korak prema plemićkome statusu. I on ima ženu i djecu.

Simon Cavill (45)

Simon Cavill, treći od braće Cavill, rođen 1979., također je povučen. Prema LinkedIn profilu radi kao direktor u jednom firmi na Jerseyju, a u braku je sa suprugom Victorijom od 2014. te imaju dijete.

U razgovoru s Jimmyjem Kimmelom, Henry je govorio o Simonu i njegovoj atletskoj građi. “Nikada se nisam htio tući s njima”, našalio se. “Moj brat, četiri godine stariji od mene, bio je znatno veći i nevjerojatno jak. Simon — bio je toliko jak da bismo ga ismijavali tako da smo ga zvali Hulk svaki put kad bi se naljutio. ”

Charlie Cavill (39)

Charlie Cavill, rođen 1985. godine, najmlađi je od braće Cavill i jedini je, osim Henryja, s javnom prepoznatljivošću. U braku je sa suprugom Heather od 2013. i otac je četvero djece.

Obitelj živi u Kanadi, a Charlie ima i kanadsko i britansko državljanstvo. Sa suprugom ima tvrtku Cavill & Wicks Inc., a oboje su aktivni na društvenim mrežama na kojima dijele detalje svoga života.

druge vijesti