HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Miljenik žena, Henry Cavill već se godinama nalazi na listama najzgodnijih muškaraca svijeta, a njegovi obožavatelji vesele se svakoj novoj informaciji koja se o njemu objavi u medijima. Henry Cavill i zanimljive činjenice tema su o kojoj fanovi mogu raspravljati satima, a mi donosimo 10 najzanimljivijih!

Henry Cavill i zanimljive činjenice: govori 4 jezika i zamalo je postao vojnik

Henry Cavill rođen je 5. svibnja 1983. godine u glavnom gradu britanskog otoka Jersey, u horoskopu je Bik, a producenti se već godinama poigravaju s idejom da bi upravo on trebao postati sljedeći James Bond.

Ako ste pravi fan Henryja Cavilla, sigurni smo da ste to već znali, ali i da ćete u nastavku pronaći zanimljive činjenice o svom omiljenom glumcu koje još niste čuli!

Henry Cavill i zanimljive činjenice

Da nije postao glumac bio bi profesionalni vojnik

Prije nego što je započeo glumačku karijeru, Henry Cavill je sanjao o služenju vojske i čak je razmišljao o pridruživanju Kraljevskim marincima. Međutim, sudbina je imala druge planove.

U slobodno vrijeme najviše voli igrati videoigre

Kad nije na setu, Henry Cavill se pretvara u predanog igrača videoigara, a svoju je ljubav prema tom hobiju izrazio u raznim prilikama. Čak je napravio i vlastito vrhunsko računalo za igranje igrica.

Henry Cavill i zanimljive činjenice

Prvu je ulogu imao u filmu “Laguna”

Sa 18 godina Cavill je dobio svoju prvu glumačku ulogu u dramskom trileru “Laguna”, što je označilo početak njegovog putovanja u svijet kinematografije.

Glumio je u popularnoj kriminalističkoj seriji Midsomer Murders

Na početku karijere, Henry Cavill pojavio se u jednoj epizodi serije “Midsomer Murders” (epizoda “The Green Man”) no njegov lik nije dugo poživio – kako to već zna biti u okrugu Midsomer.

Henry Cavill i zanimljive činjenice

Ako vam do sada nije dovoljno privlačan, znajte da tečno govori čak četiri jezika

Uz talent za glumu i fenomenalan izgled, Henry Cavill tečno govori čak četiri jezika – engleski, francuski, španjolski i talijanski.

On je prvi Superman koji nije Amerikanac

Kad je 2013. snimio film “Man of Steel” i pojavio se u ulozi Supermana, ušao je u povijest kao prvi ne-američki glumac koji je odglumio tog superjunaka.

Henry Cavill i zanimljive činjenice

Henry Cavill je vrhunski jahač

Henry Cavill vrsni je jahač što mu je dobro došlo za uloge u dramama i akcijskim filmovima iz povijesnih razdoblja. Rekli smo vam da se Henry Cavill i zabavne činjenice vole javno!

Britanski glumac ima crni pojas u brazilskom jiu-jitsuu

Henry Cavill je u vrhunskoj formi, a pritom je i vješt u borilačkim vještinama. Ima crni pojas u brazilskom jiu-jitsuu što mu također pomaže na setu.

Seksi glumac obožava kuhati

Postoji li nešto u čemu nije dobar? Kad je kod kuće ili u društvu djevojke, Henry Cavill obožava isprobavati recepte, a oni koji su isprobali njegovu hranu kažu da je u kuhinji izvrstan.

Ako ga želite osvojiti – poklonite mu knjigu

Holivudski snagator puno je više od lijepog lica. Glumac obožava čitati, a knjige koje su ga oduševile često preporučuje svojim fanovima na društvenim mrežama.

Henry Cavill i zanimljive činjenice

druge vijesti