HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Slavna hrvatska voditeljica Anja Alavanja Viljevac proslavila je 42. rođendan na zanimljiv način, a odlučila se za obiteljsku proslavu u prirodi umjesto uobičajenog ručka ili večere. Na svojem Instagramu je podijelila kako je sve počelo kao zadnji ljetni dan godine, a obitelj je ubrzo uhvatila virozu.

Anja je svoju obitelj odvela u restoran uz rijeku Mrežnicu, daleko od gradske sparine. Proslava je uključivala kupanje, veslanje i obiteljski turnir u odbojci na pijesku, nakon kojeg je Anja završila s krvavim koljenima, kao da slavi 12. rođendan.

Iako su svjećice na torti zapaljene prije nego što je stigla puhnuti zbog štednje njezine sestre, Anja je i dalje uživala u svakom trenutku.

Putovanje natrag do Zagreba trajalo je zbog povratka u školu, ali Anja je već počela planirati svoj sljedeći rođendan, razmišljajući o raftingu na Neretvi.

PROČITAJTE: Ostala sam hladna poput vrhova Alpa – Anja Alavanja otkrila kako je nagovorila supruga da mu ne trebaju palačinke na hit lokaciji

Anja je pokazala kako uzbuđenje oko rođendanskih proslava nikada ne prestaje.

druge vijesti

dnevni horoskop

Horoskop za petak, 20. rujna

Spremite se za petak 20. 9. kada će vam obiteljska harmonija biti savršen scenarij, dok će vaša privatna sfera izgledati kao totalni kaos – očekujte dramu koju niste mogli predvidjeti!

Horoskop

20 rujna 2024