Marijana Batinić u savršenom balansu formalnog i ležernog stila: Kako spojiti balon mantil i traperice širokog kroja

Marijana Batinić majstorski kombinira tamnoplavi balon mantil sa svijetloplavom traper košuljom i modernim trapericama, stvarajući savršen spoj elegancije i opuštenosti.

17 rujna 2024

marijana batinić
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Marijana Batinić je poznata hrvatska televizijska voditeljica koja se istaknula vođenjem brojnih uspješnih emisija poput “Ljubav je na selu”, “Survivor”, i “Život na vagi”. Svoju karijeru započela je kao voditeljica emisije „Po ure torture“ zajedno s Petrom Nižetić, koja je postala veliki hit.

marijana batinić

Marijana Batinić pravi je primjer dobrog jesenskog outfita

Na novoj fotografiji, Marijana Batinić pokazuje elegantan, ali ležeran stil koji kombinira formalne i opuštene modne komade. Nosi dugu, tamnoplavu balon mantil-jaknu koja je osnovni komad njezinog outfita. Balon jakna ima klasični kroj s dvostrukim kopčanjem, što joj daje sofisticiran izgled, dok istovremeno zadržava praktičnost u svakodnevnim prilikama.

Ispod jakne, Marijana nosi svijetloplavu traper košulju, čiji ton odlično kontrira tamnoj boji mantila, stvarajući balans između formalnog i casual stila. Traper košulja je otkopčana i podvrnuta na rukavima, čime dodatno doprinosi opuštenom dojmu. Kombinirala je ovu košulju s modernim trapericama širokog kroja, koje su vrlo trendi, s visokim strukom i zavrnutim nogavicama. Ovakve traperice su popularne zbog svoje udobnosti i mogućnosti kombiniranja s različitim komadima, od ležernih do elegantnih.

Cipele su u boji senfa, s niskom potpeticom, što ovom outfitu daje dašak boje, dok istovremeno pruža udobnost i eleganciju.

PROČITAJTE: Marijana Batinić i Petra Nižetić -Omiljene hrvatske “prije” i danas su nerazdvojne

No, jedan od najzanimljivijih detalja u njezinom stylingu su dioptrijske naočale. Naočale s prozirnim okvirima su modernog dizajna, s tankim metalnim okvirom koji odiše elegancijom i sofisticiranošću. Ove naočale ne samo da upotpunjuju cijeli look, već također pokazuju kako dioptrijske naočale mogu biti ključni modni dodatak. Njezin izbor naočala daje licu nježan, ali moderan izgled i uklapa se u ostatak odjevnih komada.

Dodatno, Marijana nosi malu tamnoplavu torbicu preko ramena, koja je funkcionalna, ali ujedno i estetski usklađena s ostatkom outfita, budući da se torbica stapa s bojom mantila. Njena kosa je raspuštena i blago valovita, prirodnog izgleda, što pridonosi njezinom opuštenom, ali promišljenom stilu. Marijana je ovdje prezentirala sjajan primjer urbanog chic stila koji balansira između elegancije i svakodnevne udobnosti.

marijana batinić

druge vijesti