Iva Radić kao moderna Jackie O: Ružičasta elegancija osvaja Dubrovnik!

Iva Radić, poznata poduzetnica i vlasnica portala Journal.hr, nedavno je svojom pojavom ponovno dokazala svoj istančan modni ukus.

16 rujna 2024

iva radić
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Na prestižnom događaju u Dubrovniku, Iva je zasjala u elegantnoj haljini koja je privukla pažnju modnih znalaca i javnosti. Njezin outfit, inspiriran klasičnom elegancijom Jacqueline Kennedy Onassis, odiše sofisticiranošću i bezvremenskim stilom, stvarajući modnu priču koja ostavlja snažan dojam.

Na fotografijama koje je Iva podijelila na svojim društvenim mrežama, možemo vidjeti njezinu pomno odabranu kombinaciju. Riječ je o ružičastoj haljini jednostavnog kroja, koja seže do koljena, izrađena od materijala visokog sjaja, što dodatno ističe profinjenost cijelog izgleda. Ovaj minimalistički dizajn haljine daje naglasak na kvalitetu materijala i kroja, što je odlika stila kakav je Jacqueline Kennedy nosila s nevjerojatnom lakoćom i samopouzdanjem.

PROČITAJTE: Iva Radić za HELLO! – Teško je zato što sam žena i nemam zaleđe na način “pusti nju, nju se ne smije dirat

Detalj koji svakako treba istaknuti jest visoko postavljen ovratnik koji odaje dojam suptilne elegancije, te ravne linije koje laskaju figuri. Iva je uz ovu haljinu kombinirala jednostavne, no efektne nude štikle šiljastog vrha, koje su cijelom outfitu dale dozu ženstvenosti i produžile njezine noge.

iva radić

Iva je na svojim društvenim mrežama podijelila da joj je za ovaj cjelokupni look inspiracija bila ni više ni manje nego slavna Jacqueline Kennedy Onassis. Jacqueline, poznatija kao Jackie Kennedy, ikona stila šezdesetih, često je nosila slične haljine čistih linija i jednostavnog dizajna, koje su svojim krojem isticale ženstvenost i eleganciju. Njezin modni odabir uvijek je bio istovremeno decentan i upečatljiv, što se savršeno ogleda i u Ivinom izdanju. Kako bi dodatno naglasila tu inspiraciju, Iva je priložila crno-bijelu fotografiju koja prikazuje Jacqueline u sličnom modnom izričaju, što je izazvalo pravu oduševljenje među njezinim pratiteljima.

PROČITAJTE: Znamo gdje ferragosto provodi Iva Radić

Detalji koji čine ovu haljinu posebnim izborom svakako su savršen kroj i nježna ružičasta boja. Ovakav model, nalik na haljine iz šezdesetih godina prošlog stoljeća, odiše retro vibrom, a opet izgleda tako suvremeno. Upravo u tome leži čar modnih klasika – jednostavnost koja prolazi test vremena i uvijek iznova inspirira. Materijal od kojeg je haljina izrađena, vjerojatno satenska tkanina ili visoko kvalitetni poliester s dodatkom svile, reflektira svjetlost na suptilan način, dodajući cijelom izgledu dozu luksuza. Dizajn haljine ističe ramena i daje tijelu skladnu siluetu, dok lepršavi rubovi nježno prate svaki korak.

iva radić

Haljina Ive Radić tiha je patnja svake fashionistice

Kada govorimo o modnim kombinacijama, treba naglasiti da je Iva uz ovu haljinu nosila vrlo jednostavne, no profinjene dodatke. Uz diskretan nakit, koji je sveden na minimum kako ne bi odvraćao pažnju od haljine, te klasičnu crnu torbicu koja se može vidjeti na jednoj od fotografija, pokazala je kako se s malo dodataka može postići vrhunski dojam. Njezina kosa je jednostavno isfenirana, puštena da slobodno pada, što dodatno doprinosi ležernoj eleganciji i zaokružuje cijeli look. Šminka je također minimalistička, s naglaskom na prirodnu ljepotu – nježno istaknute oči i neutralne nijanse na usnama, što je tipično za klasičan stil koji je Jacqueline Kennedy uvijek preferirala.

PROČITAJTE: Iva Radić uputila je snažnu poruku svima koji “imaju mišljenje o našoj obali”

Ukratko, Ivin modni odabir nije samo hommage legendi stila, već i pokazatelj njezina izvrsnog osjećaja za modu i estetiku. Haljina koju je odabrala za ovaj događaj u Dubrovniku je prava posveta retro eleganciji s modernim twistom, a kombinacija svih elemenata njezinog izgleda svjedoči o tome koliko je pažnje posvetila svakom detalju.

iva radić

druge vijesti