HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Sophie Turner i Joe Jonas i  službeno su razvedeni. TMZ izvještava da se bivši par čiji je prekid bio jedna od najvećih celebrity vijesti prošle godine nagodio u utorak, a detalji sporazuma o razvodu nisu poznati, uključujući i tko će imati skrbništvo nad kćerima Willom (3) i Delphine (2).

35-godišnji američki pjevač u rujnu 2023. podnio je zahtjev za razvod od 28-godišnje engleske glumice nakon četiri godine braka. Brakorazvodna parnica člana benda Jonas Brothers i zvijezde “Igre prijestolja” odmah je postala gadna jer se  nisu mogli dogovoriti o skrbništvu nad djecom.

Razvod Sophie Turner i Joea Jonasa razvlačio se zadnjih godinu dana

U to je vrijeme Turner sudskim je putem tražila svog bivšeg supruga da vrati njihove kćeri u njihov dom u Ujedinjenom Kraljevstvu, tvrdeći da im je oduzeo putovnice i pokušavao ih zadržati u SAD-u.

Predstavnik pop zvijezde odbacio je optužbe.

Sophie Turner kasnije je odustala od tužbe nakon što su postigli prijateljski dogovor o zajedničkom roditeljstvu.

Bivši par vjenčao se u tajnosti u Las Vegasu u svibnju 2019. prije nego što su u lipnju u Francuskoj proslavili s prijateljima.

I Sophie Turner i Joe Jonas viđeni su s novim partnerima

Nakon razvoda, Sophie su povezivali s britanskim plemićem i bogatašem Peregrineom Pearsonom. S druge strane, Joe je više puta uočen u društvu modela Stormi Bree.

Stranica Page Six tvrdi da su Joe i Stormi Bree bili u vezi oko pet mjeseci te da su prekinuli u svibnju. Pop pjevač je nedavno uočen s glumicom Lailom Abdallah u Grčkoj, s kojom je fotografiran kako se kupa u moru u lipnju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by J O E J O N A S (@joejonas)

Međutim, šuška se da otada nisu viđeni zajedno.

Joe Jonas je nastavio raditi na svom nadolazećem albumu, “Music for People Who Believe in Love”, koji bi trebao biti objavljen 18. listopada.

druge vijesti