HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Nicole Kidman i Keith Urban imaju jedan od najdužih brakova u Hollywoodu – ali glumica je nedavno upozorila javnost da njihov odnos nije tako “savršen” kao što se čini.

57-godišnja Nicole se udala za 56-godišnjeg country pjevača u Sydneyju 2006. godine, a ubrzo nakon vjenčanja suočili su se s izazovima kao i svaki drugi par, uključujući Keithovo tromjesečno odvikavanje četiri mjeseca nakon vjenčanja.

Međutim, zbog redovite javne podrške jedno drugome i njihove gotovo 20-godišnje veze, Nicole i Keitha često se naziva “savršenim parom” – ali Nicole priznaje da ne vjeruje u “savršenstvo“.

Nicole Kidman kaže da ne postoji savršeni brak

Ne postoji ništa savršeno“, rekla je Nicole za E! News na pitanje vjeruje li u “savršen par“.

Sve što se predstavlja kao savršeno… zaboravite“, dodala je tijekom intervjua sa svojim kolegom iz serije The Perfect Couple, Lievom Schreiberom, kako bi govorili o svojoj novoj seriji na Netflixu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman)

Nicole su potom upitali što osjeća zbog toga što nju i Keitha često nazivaju “savršenim parom“, što je naziv koji ona ignorira. „Ništa od toga ne vidim“ priznala je i dodala: „Ne, ne vidim to“.

Nije ovo prvi put da je Nicole odbacila ideju da je otkrila tajnu dugog i sretnog braka.

Nicole Kidman i Keith Urban nemaju bračne savjete koji bi vrijedili za svakoga

Ne želimo biti pin-up par“, rekla je ranije za Today. “Samo želimo biti par koji ima sjajan zajednički život.”

Dodala je: “Svatko ima pravo na svoj odnos. Samo smo vrlo zaštitnički nastrojeni prema našem malom mjehuriću. Ono što nama odgovara je ono što nama odgovara.”

Keith je ponovio mišljenje svoje supruge u prošlosti, priznajući da nema jednoznačan savjet za sve parove.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman)

Nemam savjet ni za koga,” Keith je ranije rekao za E! News.

Bolje je objasnio: “Svatko je drugačiji. Ne postoji jedna veličina koja odgovara svima.”

Par se vjenčao 25. lipnja 2006. u crkvi Memorijalne kapele kardinala Cerrettija u Sydneyju, gradu u kojemu je Nicole odrasla. Naime glumica je rođena u SAD-u dok su njezini roditelji ondje studirali, ali se s tri godine vratila u Australiju. S druge strane, Keith Urban je rođen na Novome Zelandu, ali je također odrastao u Australiji u koju se njegova obitelj preselila kada je imao dvije godine.

druge vijesti