HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Kendrick Lamar je dobio iznimno laskavu čast – potvrđeno je da će održati koncert na poluvremenu Super Bowla 2025.

Apple Music, Roc Nation, NFL i sam Lamar potvrdili su da će tri godine nakon što je bio gost dr. Dreovog showa u poluvremenu najveće utakmice u Americi, reper 9. veljače 2025. samostalno nastupiti u New Orleansu.

Kendrick Lamar ponosan je što će predstavljati rap glazbu na velikoj pozornici

Rap glazba je još uvijek najutjecajniji žanr u povijesti“, rekao je Lamar u izjavi koju je podijelio s Entertainment Weeklyjem. “A ja ću biti tamo da podsjetim svijet zašto. Imaju pravog.”

Video koji je podijelio na svojim društvenim mrežama prikazuje slavnog repera kako poziva obožavatelje da prate događaj dok on stoji ispred ogromne američke zastave na nogometnom igralištu.

Zovem se Kendrick Lamar i nastupit ću na 59. Super Bowlu“, kaže on u snimci. “Hoćeš li doći? Nadam se.”

Dodaje: “Znate da postoji samo jedna prilika za osvajanje prvenstva. Nema dva kruga. Idemo je iskoristiti.”

Kendrick Lamar već je jednom nastupao na Super Bowlu, ali kao gost

Kendrickov nadolazeći nastup označava šestu godinu kako će Jay-Z-jeva producentska kuća Roc Nation producirati show. “Kendrick Lamar je umjetnik i izvođač koji se pojavljuje jednom u generaciji“, rekao je Jay-Z u izjavi. “Njegova duboka ljubav prema hip-hopu i kulturi oblikuje njegovu umjetničku viziju. Ima neusporedivu sposobnost definiranja i utjecaja na kulturu na globalnoj razini. Kendrickov rad nadilazi glazbu, a njegov će se utjecaj osjećati godinama koje dolaze.”

Ovo je stvarno godina Kendricka Lamara. Bio je na vrhu Billboardove ljestvice sa svojim novim hitovima, “Not Like Us” i “Like That”. Također je privukao pozornost zbog svađe s Drakeom.

Iako Lamaru ovo neće biti prvi put na pozornici Super Bowla, bit će to njegov prvi headline nastup. Godine 2022. Lamar je bio jedna od nekoliko zvijezda koje su se pridružile Dr. Dreu u nastupu na poluvremenu Super Bowla – uz njega su ondje bili prisutni i Snoop Dogg, Mary J. Blige te Eminem.

Ove godine u poluvremenu je nastupio Usher. Njegov nastup ne samo da je zaradio tri nominacije za Emmy, već je postao i najgledaniji nastup u poluvremenu svih vremena.

druge vijesti