HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Usred njezinog razvoda od njegovog najboljega prijatelja Bena Afflecka Jennifer Lopez i Matt Damon fotografirani su kako se drže za ruke tijekom intimnog razgovora na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu

Razgovor se dogodio nakon after partyja kojim se slavio izlazak njihovog novog filma “Unstoppable”, koji je premijerno prikazan na tom festivalu u petak.

Jennifer glumi u projektu koji je producirala Damonova i Affleckova tvrtka Artists Equity.

Jennifer Lopez i Matt Damon još uvijek su u dobrim odnosima

Izvor je ranije ispričao za People da su Lopez (55) i Damon (53) razgovarali više od 20 minuta tijekom večeri. Prema izvoru, oni su “počeli razgovarati i vodili dug, dubok razgovor“.

jennifer lopez i matt damon

Razgovor je započeo nakon što je J.Lo sjela s glumcem i njegovom suprugom Lucianom Damon za stol na otvorenom.

Ben Affleck (52) nije prisustvovao premijeri na TIFF-u.

Matt Damon također se družio i s Benom nakon objave razvoda

Događaj je obilježio Lopezino prvo pojavljivanje na crvenom tepihu od podnošenja zahtjeva za razvod od Afflecka 20. kolovoza – na drugu godišnjicu njihovog vjenčanja u Georgiji.

Iako se čini da nema problema između Jennifer i Matta, slavni glumac također je javno iskazao podršku Benu Afflecku usred razvoda.

Nekoliko dana nakon što je J.Lo podnijela zahtjev za razvod braka, Ben Affleck viđen je na večeri s Mattom, Lucianom i njihovim kćerima u talijanskoj Toscani u Los Angelesu.

Novopečeni samac navodno je bio dobro raspoložen jer je stigao sam i pridružio se prijateljima u restoranu.

druge vijesti