HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Marijana Batinić zaljubljenica je u putovanja. Slavna voditeljica ovih mjeseci putuje i uživa na moru i suncu, a sada se odlučila i na hladnije predjele. Posjetila je špilju kako bi se osvježila od vrućina na moru.

Posjetili smo čarobno podzemlje – špilju Vranjaču, započela je u objavi.

“Bila sam ovdje puno puta i znala sam da će se moja zahtjevna ekipa oduševiti ovom kraškom ljepoticom i njenim dvoranama”, dodala je.

Neki su čekali šišmiše, neki pronašli zakopano zlato (turisti bacaju kovanice za sreću), pali su nam na pamet i patuljci i druga podzemna stvorenja, jer ipak smo se našli u bajci, opisala je Marijana.

“Iako je divno osvijetljena, ne može nijedan mobitel na svijetu (pa čak ni Xiaomi) dočarati tu ljepotu, zato je treba posjetiti”, napisala je i dodala: Oduševit će vas njeni stalaktiti i stalagmiti, ali i to što je u Vranjači uvijek ugodnih 15 stupnjeva. Zimi se ugrijete od bure, a ljeti rashladite.”

PROČITAJTE: Čarolija skrivena u špiljama – Ovaj restoran smatra se jednim od najljepših na svijetu

“VAŽNO: Djeca vam barem dva sata ne skaču po glavi”, izjavila je voditeljica i još napisala: “P.S. Ako ćete je posjetiti ovih dana ne zaboravite dugi rukav.”

druge vijesti