HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Gdje je to preslatka kći Paule Sikirić proslavila treći rođendan? Jedna od naših najpoznatijih influencerica, mnogima poznatija pod nazivom Paula Šik, sve radi s puno stila, a to se odnosi i na organizaciju rođendanske proslave za njezinu malu princezu Artu Liju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by #ŠIKSIK (@paulasik)

Malena Arta Lia, kći Paule Šik provela je uistinu poseban dan

Na svom Instagram profilu ponosna mama Paula Sikirić pohvalila se velikim danom svoje kćerkice te proslavom u istinu predivnoj zagrebačkoj rođendaonici Shkatulica, koja je puna drvenih igračaka, zanimljivih elemenata za mališane i tople rasvjete, a koja je sve poznatija kao elegantan izbor koji je prava suprotnost klasičnim, velikim igraonicama.

PROČITAJTE: Kako stilizirati tajice prema savjetima Paule Šik

Kći Paule Sikirić rođendan je proslavila u cvjetnoj haljinici s bijelom kragnicom te ljupkom frizuricom s dvije punđice na glavi.

U prostoru na kojem se roditelji mogu družiti s mališanima i snimiti nezaboravne fotografije, malena Arta Lia imala je i poseban catering koji je uključivao bao buns, tacose, rebarca i domaće štrukle sa sirom, a posebno je iznenađenje bila torta koja bi oduševila baš svaku trogodišnjakinju.

Riječ je o nježno ružičastoj torti na kat, s balonima i likom omiljene Peppe Pig, koja je malenu slavljenicu sigurno ostavila bez daha.

“Jučer smo proslavili mojoj velikoj curi 3. ročkas! Jest da joj je rođendan u sedmom mjesecu, al’ društvo se tek sad uspjelo skupiti!”, napisala je Paula uz predivne fotografije.

 

druge vijesti