HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Tori Spelling je jedna od sudionica 33. sezone američkoga Plesa sa zvijezdama, objavljeno je u srijedu. Tori je spremna dati sve od sebe u ovoj emisiji, zahvaljujući nezaboravnoj lekciji koju je naučila od pokojne Shannen Doherty.

Nakon objave da sudjeluje u novoj sezoni popularnog showa, Tori je razgovarala s Peopleom te se osvrnula na to kako ju je kolegica, koja je umrla u srpnju u 53. godini, nadahnula da se potpuno “posveti” nastupu.

Definitivno je teško raditi seriju i sve to uzbuđenje uz gubitak Shan tako nedavno. Ali sjećam se da je to voljela raditi i bila je potpuno u tome“, rekla je Tori Spelling o Shannen, koja se natjecala u 10. sezoni emisije.

Tori Spelling i Shannen Doherty stalno su podržavale jedna drugu

Ona me definitivno inspirirala u životu da kad se jednom obvežeš, obvežeš se. I definitivno me, ove sezone, ohrabrila da uključim svoju moć“, dodaje Spelling. “Pa ću to ponijeti sa sobom.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tori Spelling (@torispelling)

Brian Austin Green, kolega iz serije Beverly Hills koji je također sudjelovao u popularnom plesnom natjecanju, uputio je kolegici riječi ohrabrenja.

Brian Austin Green je znao cijelo vrijeme otkako sam primila onaj telefonski poziv“, kaže ona. “Cijelo sam vrijeme mislila, ‘Ne znam. Što da radim? Trebam li to učiniti?” A on je rekao: ‘Bit ćeš nevjerojatna, moraš to učiniti.’ ”

Uz Tori Spelling u popularnom showu plesat će još slavnih glumaca

Brian Austin Green, inače bivši suprug Megan Fox, natjecao se u 30. sezoni američkog Plesa sa zvijezdama, a zaručen je za Sharnu Burgess, plesačicu koja je nekada sudjelovala u toj emisiji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Pasha Pashkov (@pashapashkov)

Uz Tori Spelling, najpoznatiji natjecatelji nove sezone američkoga plesa sa zvijezdama su bivši NBA košarkaš Dwight Howard, tata iz legendarnog sitcoma Pod istim krovom Reginald VelJohnson te glumac Eric Roberts (Julijin brat i Emmin otac).

druge vijesti