HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Slavni hrvatski glumac Goran Višnjić pohvalio se uspjehom na Instagramu. Oduševio je fanove objavom.

Zadnjih nekoliko mjeseci glumac aktivno radi i snima filmove i serije, a zadnje je glumio u Netflixovoj hit seriji Vikings: Valhalla, te u predstavi Ekvinocijo.

Ovih zadnjih nekoliko mjeseci bilo je, eto, zanimljivo… Valhalla na Netflixu, Ekvinocijo na Dubrovačkim ljetnim igrama, napisao je u opisu objave.

Što reći… bila je to jako dobra godina… I ono najljepše…?! Još nije gotovo… još uvijek ima puno prostora za nevjerojatne stvari koje dolaze, za mnoge blagoslove koji dolaze… sačuvajte dobro raspoloženje prijatelji…, napomenuo je glumac.

PROČITAJTE: Goran Višnjić u Vikinzima na Netflixu

Fanovi su bili oduševljeni viđenim.

“Odlično”, “Gorane, bravo na tvojoj izvedbi u seriji Vikinzi: Valhalla! Zaista sam uživao u tvojoj glumi, nisam očekivao tako nemilosrdan lik, odlično odrađeno!”, “Tako sam sretna zbog tebe! Radujem se tvojim sljedećim projektima!”, pisali su očarano.

druge vijesti

dnevni horoskop

Horoskop za četvrtak, 19. rujna

Četvrtak, 19. rujna, donosi dan pun izazova za vaše zdravlje; pripremite se za borbu s umorom i stresom. Ovaj dan je test otpornosti vašeg tijela i uma, stoga budite spremni reagirati brzo i efikasno na sve zdravstvene znakove koje primijetite.

Horoskop

19 rujna 2024